вівторок, 31 липня 2012 11:18

Микола Басков намагався роздягнути Лєру Кудрявцеву

Микола Басков намагався роздягнути Лєру Кудрявцеву
Співак розійшовся на дні народження Ігоря Крутого Фото: ИТАР-ТАСС

"Натуральний блондин" російської естради Микола Басков прилюдно роздягнув відому телеведучу Лєру Кудрявцеву. Блондинка вчасно встигла прикрити груди.

Популярна телеведуча Лєра Кудрявцева ще не знала, на що підписалася, коли погодилася вести день народження композитора Ігоря Крутого в парі з "золотим голосом Росії" Миколою Басковим. Днями співголова міжнародного музичного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля" - 2012 відзначив 58-річчя. На вечірці, яка традиційно проходила в Юрмалі, зібрався весь російський бомонд.

В одному з найбільш розкішних ресторанів на березі річки Лієлупе привітати іменинника прийшли Ігор Ніколаєв з дружиною Юлією Проскуряковою, Сергій Лазарєв, Діма Білан, Лев Лещенко, Володимир Винокур, Стас Михайлов, Анна Семенович та багато інших. Артисти приготували багато теплих слів та музичних номерів для Ігоря Крутого, не обійшлося і без імпровізації. Проте найяскравішим виявився "виступ" ведучих тусовки Миколи Баскова і Лєри Кудрявцевої.

Басков, одягнений у строкатий біло-блакитний костюм, підкрався до Кудрявцевої, яка для заходу обрала білу довгу сукню на бретелях, і одним рухом руки буквально зірвав з Лєри вбрання. Кудрявцева, на щастя, вчасно встигла схопитися за груди, щоб утримати сукню на місці. Блондинка зніяковіло розсміялася і повернулася до явно розчарованої публіки спиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вєрка Сердючка образила Миколу Баскова

Проте Басков не обмежився оголенням своєї співведучої. "Натуральний блондин" хапав за груди Анну Семенович, "запалював" на танцполі з гарненькими дівчатами, а у своєї нової подруги Ірини Швець (до слова, вона брала участь в зйомках зі співаком в українському телепроекті "Попелюшка для Баскова") взагалі обрізав спідницю. Мабуть, вона виявилася надто довгою, на думку Миколи. Він схопив столовий ніж і відрізав зайву матерію.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков намагався роздягнути Лєру Кудрявцеву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути