Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2012 09:34

Микола Басков закотив істерику в ресторані

Микола Басков закотив істерику в ресторані
Співак почав бити тарілки Фото: ИТАР-ТАСС

Відомий співак і шоумен Микола Басков оскандалився. У ресторані, де телеведуча Свєта Куріцина брала у народного артиста інтерв'ю, співак ледве не влаштував бійку з відвідувачами закладу.
Інцидент стався в одному з московських ресторанів. Микола Басков був у доброму гуморі і навіть жартував.
Свєті з Іванова натуральний блондин повідав про те, як він пробирався через терни до зірок. "Я отримав прекрасну вокальну школу у Монтсеррат Кабальє. До речі, за формою ви її чимось нагадуєте. Тільки за фактом трохи ще не вистачає", - сказав золотий голос Росії. Микола Басков не залишив без уваги "сексуальну діафрагму" Свєти і особливий ритм її дихання, який схвилював співака до глибини душі.
"Я дуже велелюбний, мені весь час потрібне якесь нове підживлення. Я навіть до лікаря ходив", - зізнався артист.
Під кінець палкий закоханий і зовсім поставив питання руба: запропонував Свєті "закрутити роман" і залишитися у нього на ніч. Дізнавшись, однак, що Свєта на його домагання взаємністю не відповідає, настрій Баскова зіпсувалося. Він навіть побажав дівчині "їхати назад в Іваново".


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коля сумує за сином" - Волочкова про Баскова

У цей час за сусіднім столиком сиділи молоді люди, які привернули увагу розсердженої зірки. Відомий артист поскаржився, що вони шумлять, і попросив їх поводитися тихше. У відповідь хлопці почали жартувати. І тоді Микола схопився за тарілки і став їх в гніві розбивати.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков закотив істерику в ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути