понеділок, 08 листопада 2010 16:14

Нікітін заборонив Горбачовій йти в депутати (ФОТО)
7

Співачці і телеведучій Ользі Горбачовій за два місяці до виборів пропонували балотуватися до місцевої ради одного з районів Київської області.

Про це Gazeta.ua повідомили в прес-центрі співачки.

Представники партії мотивували свою пропозицію тим, що Горбачова могла б мати вагомий політичний вплив, адже вона одна з небагатьох співачок в Україні, яка вміє переконувати і спілкуватися з публікою.

Після недовгих роздумів, телеведуча вирішила, що зможе принести реальну користь людям і почала вибирати округ, в якому є дитячі будинки та лікарні, що потребують допомоги.

Її продюсер Юрій Нікітін після зустрічі з керівництвом партії, категорично заборонив співачці будь-які маніпуляції в політичній сфері.

"Я за те, щоб кожна людина займалась тим, що в неї виходить найкраще і присвячувала цьому весь свій час. Не сумніваюся, що Оля могла б досягти успіху на цьому терені, оскільки у неї аналітичний склад розуму, жорсткий характер і в той же час жіноче вміння співпереживати До того ж не вона прекрасна ведуча і останні півроку дуже затребувана артистка, тому я не бачу сенсу відволікатися від цього виду діяльності на спробу побудувати політичну кар'єру", - сказав продюсер.

"Юра, по-своєму, має рацію. Крім того, я підозрюю, він був стурбований тим, що я стану приділяти менше уваги нашій дитині, якщо в моєму житті з'явиться
додатковий вид діяльності. Мені це дуже цікаво, але в наразі я два-три рази на тиждень веду ранкове шоу з Кузьмою на "М1", відповідно встаю о 5 ранку, і мінімум два рази на тиждень відлітаю на виступи, так що сил повноцінно віддатися новій справі у мене практично не залишається ", - поділилась співачка.

Також вона додала, що підготувала нове відео, яке присвятила своєму продюсеру.

"Ми з "Арктикою" відзняли нове відео на пісню, яка називається "Юра". Я написала її, звичайно ж, про Нікітіна і використала у ній лейтмотив хіта Білик 90-их років "Полюби мене, Юро". І взагалі в цьому відео є все: і мої зізнання Юрі, і посвята Ірі, і цитати з Ніцше. Я лише сподіваюся на те, що глядачі зрозуміють, що ми з дівчатами веселимося і не будуємо з себе серйозних артисток".

Нове відео Горбачової та "Арктики" з'явиться на екранах у листопаді.
Фото: Прес-служба Ольги Горбачової / Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Нікітін заборонив Горбачовій йти в депутати (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути