Ексклюзиви
понеділок, 22 лютого 2010 16:05

Астаф"єва найкрасивішими вважає Данилка та Горбачову (ФОТО)

Автор: Tabloid.pravda.com.ua
 

Солістка гурту "Нікіта" Даша Астаф"єва 70% свого доходу витрачає на косметику, одяг і масажі. Про це вона розповіла Gazeta.ua, стоячи на червоній доріжці у Палаці "Україна" перед церемонією нагородження найкрасивіших людей України.

Туди Астаф"єва прийшла як одна з 25 претенденток на звання "Найкрасивішої жінки України".

"От я народилася красивою. Багато хто думає, що цього достатньо. Але моя краса дорого обходиться. Щоб підтримувати себе у формі, роблю процедури і масажі. Щоб завжди бути у настрої, займаюся з дорогим психологом", - каже модель та співачка.

Красивим чоловіком Даша вважає співака Андрія Данилка.

"Якби була чоловіком, хотіла б бути схожою на нього. Найгарнішою жінкою є Ольга Горбачова. Вона розумна і народила гарну дитину", - висловлює свою версію.

На грудях у співачки – кругла родинна пляма розміром з копійку.

"Ця пляма на грудях передається з роду в рід, - розповідає про свою особливість. Така ж була у мого діда. Думаю, це якийсь знак. Мені багато хто радив повидаляти родимки. Але я не хочу. Є повір"я, що люди, у яких багато родимок, – щасливі. І це правда. Я щаслива, бо займаюся улюбленою справою. Маю родимку на пальчику, на який одягають весільну обручку. Думаю, це допоможе вдало вийти заміж і бути щасливою у шлюбі. Ще дві родимки - на лівому плечі, одна - на правій руці".

Нагадаємо, що найкрасивішими людьми України у 2009 році визнали Костянтина Меладзе та Настю Каменських.

Зараз ви читаєте новину «Астаф"єва найкрасивішими вважає Данилка та Горбачову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути