Ексклюзиви
понеділок, 07 вересня 2009 15:57

Для американців Астаф"єфа стане втіленням слов"янської скромності (ФОТО)

Солістка гурту "NikitA" Даша Астаф"єва продовжує завойовувати рекламний ринок Америки.

Відомий український дизайнер Ольга Громова запропонувала улюбленці Х"ю Хефнера стати обличчям бренду "Gromova Design" в Америці. Свій вибір дизайнер мотивувала неймовірною популярністю Даши, як в Україні, так і в США.

- Мої фото висітимуть на найяскравіших рекламних щитах в різних містах американських штатів, - розповідає Даша.

Спеціально для фотосесії з Астаф"євою до України прибув знаменитий американський фотограф Гвідо Аржентіні, який має великий досвід роботи з такими провідними виданнями, як "Marie-Claire", "Vogue", "GQ", "Playboy" тощо.

У рекламі бренду Даша Астаф"єва з"явиться в образі упевненої в собі та успішної жінки, яка знає, як досягти висот в кар"єрі та особистому житті.

Всесвітньо відомий фотограф, який співпрацював раніше з голлівудськими зірками, був вражений високим професіоналізмом Даши Астаф"євої.

- Час супермоделей минув, наступила епоха персоналій. Даша - це квінтесенція слов"янської краси, пластики та скромності, - відзначив Гвідо. - Працювати з таким професіоналом як Даша - суцільне задоволення, її любить камера. Я ще до нашого знайомства чув про неї в США, але не припускав, що така молода дівчина зможе показати такий високий клас!

Фотографії з Астаф"євою прикрасять сторінки провідних американських фешн-видань, інтер"єри модних бутіків, а також вулиці Каліфорнії, Філадельфії й Техасу.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Для американців Астаф"єфа стане втіленням слов"янської скромності (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути