четвер, 20 серпня 2009 11:14

Астаф"єва і Кавтарадзе пройшлися без трусів по супермаркету (ФОТО)

Солістки групи "NikitA" Даша Астаф"єва і Юля Кавтарадзе продовжують шокувати публіку. На цей раз повністю голими красуні знялися в своєму новому кліпі на пісню "Веревки".

Найцікавіше - знімали в одеському супермаркеті "Космос", при цьому навіть не думаючи його закривати. А все для того, щоб зняти реакцію покупців, які прийшли в цей час. До речі, ті, заходячи в магазин, і не здогадувалися, що в цей час серед прилавків розгулювали голі красуні.

Щоправда, режисер потурбувався про дітей і переніс зйомки на ніч, щоб неповнолітні не стали свідками подібної картини.

Даша з Юлею поводилися розкуто.

- Я абсолютно природно почуваюся голою перед будь-якою публікою! - сказала Даша. - Іноді навіть, коли мені важко знаходити спільну мову з людиною, я в думках її представляю голою - і спілкування відразу ж налагоджується.

Дівчата розкуто ходили серед торгових рядів і самих відвідувачів, повергаючи їх тим самим в повний шок. Один хлопець проявив особливу увагу до Юлі, підійшовши до неї на метр. Та відреагувала спокійно і навіть ущипнула його за носик.

- Спочатку я була проти подібного сюжету. Але увечері перед зйомками я купалася в морі голою, і це незабутнє відчуття свободи захотілося повторити знову. Тепер я сміливо можу сказати - у мене немає комплексів! - гордо сказала Юля.

До речі, готову відеороботу телеглядачі зможуть побачити на українських телеканалах в кінці серпня. Єдине дивує: хто погодиться транслювати подібне відео в своїх ефірах? Хоча, як стверджує продюсер групи Юрій Нікітін, всі інтимні місця солісток будуть прикриті чорними квадратами.

- Будуть дві версії кліпу - полегшена, яка без проблем транслюватиметься на будь-якому телеканалі, і нічна - жорсткіша. Тому з ротацією проблем не буде. З приводу ідеї кліпу - це ініціатива дівчат. У ньому є великий плюс - ми заощадили на вбраннях! - сміється Юрій.

Блик

Зараз ви читаєте новину «Астаф"єва і Кавтарадзе пройшлися без трусів по супермаркету (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути