неділя, 21 червня 2020 14:27

"Немає сенсу" - син Павліка припинив лікуватися від раку

"Немає сенсу" - син Павліка припинив лікуватися від раку
Павло вважає, що лікування не має сенсу. Фото: "Вісник"

Син музиканта Віктора Павліка 21-річний Павло вирішив припинити лікуватися від раку кісток.

Зупинити прогресування хвороби не вдалося. Вона продовжує вражати організм хлопця. Павло Павлік написав про це у Facebook.

Павло пройшов 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії. Але з травня стан його здоров'я лише погіршується. Ліва рука постійно болить, почали відмовляти пальці. Спочатку хлопець пересувався за допомогою милиць. Тепер він в колясці. Зізнався, що припиняє лікування, оскільки вважає подальшу боротьбу безглуздою.

"Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому що воно більше непотрібне, а тому що воно вже безглузде. Мені залишилося тільки протриматися в живих скільки зможу", – вказав Павло Павлік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік поділився новинами про самопочуття онкохворого сина

Він запевнив, що не піддається емоціям і депресії. Але невідоме майбутнє його лякає. Хлопець більше хвилюється за своїх рідних і друзів, без допомоги яких йому не впоратися.

В сім'ї українського співака Віктора Павліка сталося страшне горе.

У молодшого сина співака Павла діагностували саркому - рак хребців. Про це виконавець повідомив у Facebook і попросив допомоги у небайдужих.

"Звертаюсь до вас, друзі, по допомогу. Біда не знаєш, коли приходить і звідки. Зараз мені потрібна ваша підтримка, як ніколи. Все це дуже жахливо, коли стосується дітей. У мого молодшого сина Павла саркома. Рак хребців", - написав співак.

Зараз ви читаєте новину «"Немає сенсу" - син Павліка припинив лікуватися від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути