понеділок, 14 січня 2019 13:43

Віктор Павлік поділився новинами про самопочуття онкохворого сина

Віктор Павлік поділився новинами про самопочуття онкохворого сина
Віктор Павлік поділився новинами про самопочуття онкохворого сина Фото: ТСН

Співак Віктор Павлік, син якого вже близько 4 місяців бореться з саркомою хребців, розповів про теперішній стан Павла.

Артист у сюжеті "Сніданку з 1+1" розповів, що 19-річний син, якому була проведена операція в Інституті нейрохірургії, почувається краще.

"Дякую всім людям, які молилися, які підтримували, ми лікуємося, у нас все йде на покращення, аналізи все краще і краще. Проходимо хіміотерапію. Слава Богу за все, дуже відчувається ваша підтримка", - повідомив співак.

Подальше лікування планувалося в Ізраїлі, але Павло категорично був проти їхати за кордон. Тому зараз перебуває в Києві в Інституті онкології. Завдяки небайдужості та підтримці людей сім'я має можливість продовжувати лікування, хоч Павло вже припинив збір коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік зупинив збір коштів на лікування онкохворого сина

Співак подякував шанувальникам за підтримку, яку відчув у зв'язку із хворобою сина: "Як кажуть, не май 100 рублів, а май 100 друзів. І у даному випадку я думаю, що те, що в мене є стільки друзів на всій планеті на всій землі, – це є дуже-дуже приємно. Дякую вам. Будьте благословенні та слава Богу, слава Україні".

В сім'ї українського співака Віктора Павліка сталося страшне горе.

У молодшого сина співака Павла діагностували саркому - рак хребців. Про це виконавець повідомив у Facebook і попросив допомоги у небайдужих.

"Звертаюсь до вас, друзі, по допомогу. Біда не знаєш, коли приходить і звідки. Зараз мені потрібна ваша підтримка, як ніколи. Все це дуже жахливо, коли стосується дітей. У мого молодшого сина Павла саркома. Рак хребців", - написав співак.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Павлік поділився новинами про самопочуття онкохворого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути