понеділок, 18 червня 2012 10:50

"Не вийшло заспівати гімн, вийшло вести передачу" - Дерюгіна про дочку Ірину

"Не вийшло заспівати гімн, вийшло вести передачу" - Дерюгіна про дочку Ірину
Ірина Дерюгіна дивиться матчі по телевізору Фото: tvgid.ua

Ірина Дерюгіна підтримує свого колишнього чоловіка, головного тренера збірної України з футболу Олега Блохіна. Про це віце-президент Федерації гімнастики України розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я і збірну команду підтримую, і Олега Блохіна підтримую", - підкреслила жінка.

Між тим Дерюгіна не зізналася, чи допомогла вона своїй дочці Ірині Блохіній влаштуватися на телебачення. Нагадаємо дочка Блохіна і Дерюгіної веде програму "Великий футбол" на телеканалі "Україна" разом з Олександром Денисовим.

"Це хай буде секретом для всіх. По-перше вона приїхала сюди підтримати папу, підтримати "Євро". Не вийшло, щоб вона співала гімн, але вийшло вести передачу", - підкреслила Дерюгіна, нагадавши тим самим, як у її дочки не вийшло зробити свою пісню про "Євро-2012" офіційним гімном футбольного чемпіонату. Головну пісню "Євро-2012" "Нескінченне літо" довірили виконати німецькій співачці Осеані.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ірина Блохіна пошила сукню з форми збірної України

Крім того відома гімнастка зізналася, що не буде ходити на стадіон вболівати за українську збірну, а всі матчі дивиться по телевізору.

"Я свого часу дуже багато на стадіоні побула. Вистачить. Тепер тільки телевізор", - зазначила екс-дружина Олега Блохіна.

Зараз ви читаєте новину «"Не вийшло заспівати гімн, вийшло вести передачу" - Дерюгіна про дочку Ірину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути