четвер, 12 січня 2012 18:22

Ірина Блохіна все життя мріяла про біле піаніно
5

Фото: Фото надані прес-службою

Донька тренера української футбольної збірної Олега Блохіна та чемпіонки світу зі спортивної гімнастики Ірини Дерюгиної співачка Ірина Блохіна все життя мріяла про біле піаніно.

"З дитинства мама забороняла наближатися до рояля. Розповідала, що коли вона ще була вагітною мною й десь чула музику, я одразу заспокоювалась. І немовлям єдине, що могло мене заспокоїти — ноктюрни Шопена. Й зараз їх дуже люблю. А коли мала років п'ять, вперше побачила Майкла Джексона. Це змінило все. Я його танцювала, співала, не могла дня без його музики прожити. Ще "Миллионы алых роз" наспівувала. Мама це побачила й заборонила мені наближатися до музики. Танцювала, але чіпати музичні інструменти мені не дозволялось. Завжди казала, що в майбутньому буду олімпійською чемпіонкою й виграю олімпійську медаль,  але мріяла про біле піаніно. В одній руці футбольний м'яч, у другій гімнастичний — так і росла", - зазначила Блохіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ларсон перед сном читає Блохіній вірші

Співачка навчилася грати на піаніно декілька років тому у Лос-Анжельській кіноакадемії. Вона певний час жила там, а також у Нью-Йорку.

"Навчилася, коли вже сама поїхала в Лос-Анжелес й нарешті добралась до піаніно. Але у 18 років пізно починати музичну кар'єру, тому зараз складно. Вранці тільки прокинусь, одразу включаю музику. У Лос-Анжелесі можна просто жити. Там навіть нічого робити не треба, все одно відчуваєш себе класно. У Нью-Йорк всі приїхали з ціллю. Це місто дійсно ніколи не спить. Там всі дуже талановиті й ніхто не дасть тобі спуску. Маєш бути кращим, інакше Нью-Йорк просто виплюне тебе. Київ — це як джерело, ковток води. Все одно сюди постійно тягне", - розповіла співачка.

Зараз готується  її сольний проект і в Україні. Презентуватимуть його в кінці зими або на початку весни.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Блохіна все життя мріяла про біле піаніно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути