середа, 08 квітня 2020 12:23

Наїлася - не доїдай: наречена Віктора Павліка порадила, як не стати моральним виродком

Наречена співака 54-річного Віктора Павліка 25-річна Катерина Реп'яхова озвучила позицію стосовно речей, обставин і людей, які її не задовольняють у житті. Порадила просто їх позбавлятися чи викидати.

Реп'яхова опублікувала у Іnstagram світлину та філософські розмірковування на цю тему.

На фото жінка одягнена у прямі широкі темно-сині брюки та прозорий мереживний топ. Груди, що просвічують крізь білизну, Катерина прикрила рукою із телефоном і синім, накинутим на плече кардиганом.

Остання обраниця співака поділилася ілюстрацією-історією їхнього з Віктором Павліком спільного побуту.

"Часто в нас із ВП стається така історія: він каже мені: доїж те, що залишилося на тарілці. А я кажу йому: я не хочу доїдати, я наїлася. На що він мені: так тут же зовсім трохи залишилося, викидати чи що? Я: ну так, викидати. ВП: добре, я доїм сам. Мама в мене така ж. Напевно, це звісточка з Радянського Союзу".

Реп'яхова припустила, що з людей, яких примушували в дитинстві доїдати всю їжу з тарілки, виростають моральні виродки. Вона навіть має таку подругу. Далі майбутня дружина Павліка поділилася життєвою філософією, якою керується сама, із підписниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гола в душі: нареченій Віктора Павліка хочеться помитися після публікацій брудних журналістів

"Робіть усе у своє задоволення. Не подобається книга - закривай її. Не комфортно на роботі - шукай ту, що до душі. Наїлася - не доїдай. Життя - ланцюг, а дрібниці в ньому - ланки", - натякнула жінка.

Автор: instagram.com/repyahovakate/
  Реп'яхова припустила, що із людей, яких примушували у дитинстві доїдати усю їжу із тарілки виростають моральні покидьки. Вона навіть має таку подругу. Далі майбутня дружина Павліка поділилася своєю життєвою філософією, якою керується сама, із підписниками
Реп'яхова припустила, що із людей, яких примушували у дитинстві доїдати усю їжу із тарілки виростають моральні покидьки. Вона навіть має таку подругу. Далі майбутня дружина Павліка поділилася своєю життєвою філософією, якою керується сама, із підписниками

Артист Віктор Павлік, 53 роки, який нещодавно розсекретив стосунки з 25-річною Катериною Реп'яховою, відверто розповів про сімейне життя з ексдружиною Ларисою. Перебуваючи у шлюбі, Павлік почав зустрічатись із концертною директоркою, розповідали в телепередачі "Життя відомих людей". За словами співака, залишити родину не міг. Син артиста Павло страждає на онкологію та потребував підтримки батька. "Вибач, у мене є дружина. Сім'ю я не залишу", - говорив Віктор Реп'яховій на початку їхніх стосунків.

Зараз ви читаєте новину «Наїлася - не доїдай: наречена Віктора Павліка порадила, як не стати моральним виродком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути