понеділок, 24 лютого 2020 10:28

Гола в душі: нареченій Віктора Павліка хочеться помитися після публікацій брудних журналістів

Гола в душі: нареченій Віктора Павліка хочеться помитися після публікацій брудних журналістів
Підписники переважно висловили підтримку дівчині Фото: instagram.com/repyahovakate/

Наречена співака Віктора Павліка 25-річна Катерина Реп'яхова показала світлину з душу.

Так дівчина проілюструвала гнівний пост в Іnstagram. Майбутню 4-у дружину Віктора Павліка обурили публікації про їхню пару у ЗМІ.

"Зайшла почитала в інтернеті, які дурниці пишуть брудні журналісти, некоректно цитуючи моє інтерв'ю, вивертаючи все з метою підняти активність на своїх порталах і веб-сайтах. Відмилася, відхрестилася від цього бруду і пішла далі кохати найкращого в світі майбутнього чоловіка. На зло усім вам ми проживемо до 100 років і помремо в один день, так уже й бути. Не турбуйтеся про те, що я роблю. Турбуйтеся про те, чому вас турбує те, що я роблю", - написала Катерина.

На фото Реп'яхова стоїть під струєю води у душовій кабіні спиною до об'єктиву камери і миє волосся.

Підписники висловили підтримку дівчині.

"Шикарна фігура. Кохання вам вічного і взаємного", "Гарно сказано, Катю!", "Катюша, фігура супер!", "Бажаю вам до 100 років в любові та гармонії жити заздрісникам на зло", "Круті, не звертайте уваги", - коментували фоловери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена 54-річного Віктора Павліка показала сукню перед весіллям і вже планує дітей

"А як же п'ята дружина?" - написав під постом нареченої Віктор Павлік.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Зашла почитала в интернете какой бред пишут эти грязные журналисты, не корректно цитируя мое интервью, выворачивая все с целью поднять активность на своих порталах и страничках. Отмылась, открестилась от этой грязи и пошла дальше любить своего самого лучшего в мире будущего мужа. И да, на зло всем вам, мы проживем до 100 лет ВП и умрем в один день, так уж и быть😂 Не беспокойтесь о том, что я делаю. Беспокойтесь о том, почему вас беспокоит то, что я делаю.

Публикация от Киев| Репяхова Екатерина (@repyahovakate)

Співак і наречений Віктор Павлик назвав той день, коли візьме за дружину Катерину Репяхову. Весілля відбудеться 10 червня, розповів артист ведучій програми "Особливе з Соломією" Соломії Вітвіцькій. "Віктор мені зізнався, що каву в ліжко приносить коханій регулярно. Зізнався, що вдома вони практично не готують", - написала Вітвіцька в Telegram.

Зараз ви читаєте новину «Гола в душі: нареченій Віктора Павліка хочеться помитися після публікацій брудних журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути