понеділок, 01 жовтня 2012 13:09

Наталя Розинська візьме прізвище Розинська-Мельниченко

Наталя Розинська візьме прізвище Розинська-Мельниченко
Вінчатись екс-майор і телеведуча будуть в Києві Фото: kpravda.com

Телеведуча Наталя Розинська каже, що майже вийшла заміж за Миколу Мельниченка. Для повноти дійства не вистачає лише вінчання. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Всі журналісти дуже хочуть знати, чи ми вже чоловік і жінка, тому я кажу, що майже. Щоб зберігати інтригу до вінчання. Воно буде в Києві і саме в тому соборі, де ми познайомились — у Володимирівському", - відзначає Розинська.

Після весілля Наталя візьме подвійне прізвище "Розинська-Мельниченко".

"Микола дуже ображався, коли я казала, що хочу залишити своє прізвище, але потім шляхом довгих переговорів, подеколи дипломатичних, а подекуди й не дуже, до сварки доходило, ми вирішили і зійшлися на компромісі, що буде "Розинська-Мельниченко". По рукам, не вашим і не нашим", - радіє Розинська.

На вінчання жінка одягне білу весільну сукню, яку шитиме в дизайнерки Юлії Айсіної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розинська не чекатиме повернення Мельниченка у цинковій труні

"У мене була біла сукня, яку я по своїй наївності показала іншим людям. Тоді почалися всі ці проблеми. Думаю, що приказки недарма створюються народом, що не можна показувати сукню нікому до вінчання. Тепер буду шити нову сукню і абсолютно наново. Певно, це буде в Юлії Айсіної, якщо не відмовить. На вінчання запрошу якомога більше журналістів і не для того, щоб зробили репортаж, а для того, щоб пораділи за нас. Бо цей перебіг подій із весіллям подекуди такий драматичний, то ми вже двічі мали вінчатися, але не повінчалися. Бо перший раз мене побили, мало не вбили, другий раз через те, що його затримали. І я знаю, що журналісти переживали за мене, тому наше вінчання з Миколою буде нашим спільним святом", - запевнила Наталя.

Читайте повне інтерв'ю з Наталею Розинською для Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Розинська візьме прізвище Розинська-Мельниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути