Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2012 09:25

Мельниченко боїться, що Розинську вкрадуть в Україні, тому хоче одруження

Мельниченко боїться, що Розинську вкрадуть в Україні, тому хоче одруження
Весільну сукню наречена вже підібрала Фото: portal.lviv.ua

Телеведуча Наталя Розинська поки що не повінчалась з екс-майором Миколою Мельниченком. Втім, наречений наполягає на тому, щоб з вінчанням відбулося й одруження.

Про це Розіта розповіла "ТСН".

За словами Наталки, Мельниченко боїться, що її вкрадуть в Україні.

"Микола наполягає, щоб це вінчання відбулось одночасно із одруженням. Тому що каже, така хороша ти у мене наречена, раптом тебе хтось вкраде там в Україні", - каже ведуча.

Через це парочка перенесла весілля, бо потрібні додаткові документи.

"Власне вже весь належний пакет документів перебуває там, де треба. Тому десь за тиждень, як тільки у Миколи буде час, бо він активно працює над кількома проектами суспільного і політичного характеру, як тільки він дасть мені цей сигнал, я одразу вилітаю до нього, і там вже відбудеться вінчання та одруження", - розповіла Розинська.

Весільну сукню наречена вже підібрала, а наречений вже придбав весільний подарунок. На святі, окрім наречених, будуть двоє чи четверо свідків – це ще остаточно не вирішили.

Свідками точно будуть - адвокат Миколи Мельниченка Павло Сичов, а з боку Розинської лідер громадського проекту "Дорожній контроль" Ростислав Шапошніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розинська полетіла вінчатися з Мельниченком

"Нас об'єднала наша спільна боротьба проти "Кобри", проти нечесних працівників правоохоронних органів. Настільки об'єднала, що я запропонувала йому бути моїм свідком", - пояснила вона.

В якій саме країні відбудеться церемонія, Розинська не каже. Однак дає підказку – що це дуже давня європейська країна, яка знаходиться не так далеко від України і у 13 столітті була найбільш населеною у Європі, була центром європейського життя.

Медового місяця у молодят не буде через зайнятість.

"Люди нормальні літають на медовий місяць, ми полетимо на медовий тиждень або на медових 10 днів. Тому що ані в мене, ані в Миколи немає часу поки що. Але у нас все життя попереду. Ми полетимо або на острів Капрі, де жив мій улюблений письменник Горький. Якщо у нас буде трохи більше часу, ми полетимо на острів Балі", - поділилася Розинська.

Нагадаємо, минулого тижня з'явилася інформація, що Наталка полетіла до Мельниченка вінчатися. А ще у травні Розинську вже називали дружиною майора.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко боїться, що Розинську вкрадуть в Україні, тому хоче одруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути