субота, 11 серпня 2012 10:13

Розинська не чекатиме повернення Мельниченка у цинковій труні

Розинська не чекатиме повернення Мельниченка у цинковій труні
Наталя Розинська вважає, що Миколі Мельниченку не потрібно повертатися в Україну. Фото: ru.tsn.ua

Колишньому співробітнику Державної охорони Миколі Мельниченку у жодному разі не можна повертатися в Україну, бо це вкрай небезпечно для його життя. Про це в коментарі українським ЗМІ заявила громадянська дружина екс-майора Наталя Розинська.

"Буду чекати Миколу стільки, скільки знадобиться. В Україну йому повертатися не можна - це як кинути людину в клітку з хижаками. Сидіти склавши руки і чекати, коли мого цивільного чоловіка привезуть в цинковій труні, не збираюся. Якщо консул знову не прийме, скличу прес-конференцію і оголошу інформацію, яку поки не повідомляю", - заявила газеті "Сегодня" Розинська.

Вона також додала, що отримує на свою адресу погрози.

"Радять заткнутися і не висовуватися", - повідомила скандальна телеведуча.

Нагадаємо, Миколу Мельниченка минулого тижня затримали в аеропорту Неаполя (Італія) за ордером, виданим українським Інтерполом. Доля колишнього охоронця Леоніда Кучми вирішиться 16 серпня, коли італійський суд винесе свій вердикт. Варіанта всього два: відпустити або почати процедуру 40-денної екстрадиції, після якої екс-майор буде примусово повернений до України.

Як повідомлялося, СБУ порушила проти Мельниченка кримінальну справу за перевищення службових повноважень та розголошення держтаємниці.

Зараз ви читаєте новину «Розинська не чекатиме повернення Мельниченка у цинковій труні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути