понеділок, 28 листопада 2011 12:37

Наталя Могилевська зізналась, що любить лисих інтелігентних очкариків

Наталя Могилевська зізналась, що любить лисих інтелігентних очкариків

Лада Лузіна стала письменницею завдяки Наталі Могилевській. Про це вона розповіла у програмі "ТСН.Особливе" на телеканалі "1+1".

"Першу книжку я би не видала взагалі, якби не її стусан під зад. Вона мені позичила гроші. Я їх потім всі чесно повернула, тому що я цю книжку продала і довела собі, що я можу бути успішним письменником", - розповіла Лузіна.

10 років тому Могилевська була молодою співачкою, Лузіна — скандальною журналісткою. Тоді обидві навіть уявити не могли, що стануть найближчими подругами.

"В той момент я її уже ненавиділа. Тому що вона зустрічалася з моїм хлопцем. Вона про це не знала. Я здогадувалася. Але ненавиділа її потенційно", - зізналась письменниця.

"Ладка написала — це мене налякало — що, якби вона знайшла в потрібний момент мій бокал, вона би неодмінно мене отруїла. Вона ходила у червоній лакованій сукні, з довгою косою і з мундштуком. Я подумала: "Ого! Це може бути правдою", - зауважила Могилевська.

Один хлопець на двох — це Олександр Ягольник. Колись відомий композитор та тусовщик. Відтоді їхні інтереси щодо чоловіків не перетиналися.

"Нас на ньому переклинило. Це була наша спільна помилка юності", - відзначила Лузіна.

"Лада любить "тарзанів", а я їх ненавиджу. Я люблю інтелігентних очкариків. Можна лисих", - зізналась співачка.

Могилевська каже, що саме Лада може витягти її з найважчої депресії.

"Їй що? Вона сипле фразами. В цей час у людей змінюється життя", - підкреслила співачка.

Вони розуміють одна одну з півслова. Проте іноді по півроку не бачаться. Лада може з головою зануритися у свою нову книжку і писати про Наташу.

"Я говорю: "Ладка, я скучила! Ти взагалі! Ти півроку просто не береш слухавку. Ти не з'являєшся". Вона каже: "Да? А я ні. Я з тобою спілкуюся кожен день", - поділилась Могилевська.

Нагадаємо, наразі співачка зустрічається з балетмейстером та хореографом Раду Поклітару. І хоча знаменитості неодноразово заявляли, що всього лише друзі, папараці вдалося сфотографувати їх за поцілунком.

Сам же Раду прокоментував стосунки з Наталією так: "З моїх друзів Наташа цілується краще за всіх. І взагалі, нашу пару характеризує стриманість".

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська зізналась, що любить лисих інтелігентних очкариків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути