пʼятниця, 09 вересня 2011 13:20

Наталя Могилевська могла б вирощувати помідори і вчителювати

Наталя Могилевська могла б вирощувати помідори і вчителювати

Співачка Наталя Могилевська хоче мати трьох дітей. Про це вона розказала вчора у концертному залі "Ювілейний" після свого виступу на міжнародному музикальному фестивалі "Крим мьюзік фест".

"Хочу мати трьох власних дітей. Байдуже, буде два хлопчики і дівчинка чи навпаки. Головне, щоб вони були хорошими людьми. Якщо вони будуть дієвими і розумними, то я їх любитиму, якщо будуть філонити, чогось не робитимуть, то почуття будуть відповідними", - зауважила вона.

"Я вмію любити. На прощання Олександр Ягольник мені казав: "Найбільше боюся, коли ти мене не любиш і коли сильно любиш", - розповіла співачка.

Могилевська виступала з перебинтованим коліном.

"Після ранкової пробіжки вирішила покупатись. Стрибнула з пірсу і вдарилася об якісь металеві конструкції. Лікарі порадили як мінімум два тижні не напружувати ногу. Але я зібралася і сьогодні виступила", - підкреслила зірка.

Співачка розповіла, що цього літа відпочивала у Індії.

"Ми не поїхали на Гоа, а жили у звичайній сільській хижі. Спілкувалися із простими людьми, їли їжу, приготовлену на вогні. Там я відчула, що таке справжнє життя", - поділилась Могилевська.

Артистка також похизувалась, що всього домоглась сама.

"У мене не було грошей, аби зробити стрімку кар'єру. Я приїжджала на концерт, викладалася на всі 100%. Після виступу мені казали: "Ти гарно працюєш, запросимо тебе ще раз". І запрошували вдруге. Моя компанія "Talant Group" — це структура, у якої теж практично немає грошей. Ми не можемо запросити Галкіна, щоб він нас гарно представив. Нам байдуже, як він це робить. Ми виходимо і класно виступаємо", - наголосила вона.

"Якби я не співала, то вирощувала б помідори і викладала у сільській школі. Мені подобається навчати. Ще в школі я проводила психологічні тренінги для своїх однокласників. Займалась організацією вечорниць. Ще тоді зрозуміла, що моє покликання бути вчителем", - розповіла Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська могла б вирощувати помідори і вчителювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути