Ексклюзиви
четвер, 01 лютого 2018 12:15

Наталка Карпа на Шрі-Ланці відсвяткувала старт продажів власних парфумів та косметики
8

Наталка Карпа представила власну лінійку косметики
Фото: прес-служба
Наталка Карпа на відпочину на Шрі-Ланці
Наталка Карпа на відпочину на Шрі-Ланці
Наталка Карпа на відпочину на Шрі-Ланці
Наталка Карпа з чоловіком на відпочину на Шрі-Ланці

Українська співачка Наталка Карпа презентувала власну серію парфумів та косметики у Києві та одразу вирушила з чоловіком на відпочинок

Презентація нової ліній відбулась в готелі Fairmont. Серед продукції були засоби догляду за волоссям, які співачка створила спільно з міжнародним косметичним брендом UNICE.

Перші набори парфумів та косметики Natali by Karpa отримали в подарунок ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча та колеги по сцені співачки - Наталія Могилевська, Світлана Тарабарова і Тоня Матвієнко, які завітали на презентацію.

Автор: прес-служба
  Наталка Карпа з артистами Тонею Матвієнко, Арсеном Мірзояном, Алісою Тараборовою та  танцівником Амадором Лопесом на презентації серії парфумів та косметики Natali by Karpa
Наталка Карпа з артистами Тонею Матвієнко, Арсеном Мірзояном, Алісою Тараборовою та танцівником Амадором Лопесом на презентації серії парфумів та косметики Natali by Karpa
Автор: прес-служба
  Наталка Карпа зі співачкою Наталією Могилевською на презентації серії парфумів та косметики Natali by Karpa
Наталка Карпа зі співачкою Наталією Могилевською на презентації серії парфумів та косметики Natali by Karpa

Наступного дня Наталка Карпа з чоловіком Євгеном Тереховим вирушили на відпочинок - на острів Шрі-Ланка, де й відсвяткували офіційний старт продажів нової лінійки парфумів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Карпа разом з героєм АТО записали пісню, присвячену матерям військових

"Сьогодні святкуємо старт продажів парфумів та косметики Natali by Karpa. Так приємно повернутися в ці казкові місця на Шрі-Ланку знову. Ви ж пам'ятаєте кліп "Вірна"? Цього разу жодних зйомок: лише святкування, романтика і відпочинок", - написала Наталка Карпа на сторінці Instagram.

Нагадаємо, співачка Наталка Карпа впродовж 2-х років є обличчям міжнародного косметичного бренду UNICE. Спільно з його командою вона випустила 2 серії парфумованих наборів Soncezalezhna by Karpa.

Нові лінійки косметики та парфумів від Наталки Карпи будуть представлені не лише в Україні, але й в Туреччині, Польщі та країнах Азії.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа на Шрі-Ланці відсвяткувала старт продажів власних парфумів та косметики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути