середа, 22 лютого 2012 11:09

Спецтема: Євробачення-2012

Нападки "Свободи" стануть хорошим піаром для Гайтани - продюсер

Нападки "Свободи" стануть хорошим піаром для Гайтани - продюсер

Ситуація, яка виникла навколо цьогорічної представниці від України на пісенному конкурсі "Євробачення" Гайтани, може стати для неї хорошим піаром. Про це розповів продюсер Ігор Ліхута.

"Ця ситуація — хороший піар для Гайтани, але поганий піар для України. Але не думаю, що вона хотіла такого піару, грати на кольорі своєї шкіри. Вона молода красива жінка, і тепер більшість часу витиратиме сльози, а не готуватиметься до конкурсу", - зазначив Ліхута.

Також продюсер зазначив, що ці висловлювання негативно впливатимуть на імідж України.

"Громадянку нашої країни тільки через те, що вона темношкіра, поливають брудом політичні партії. Це не красить нас. Україна постане як расистська держава, де нема нормальних стосунків між людьми. Хоча ми — багатонаціональна країна. Це сором для нас. Шокований просто, настільки вражають люди, які нічого в своєму житті не зробили для своєї батьківщини, окрім того, що ходять кожного дня дудлять по 2 літри пива своєї батьківщини, сидять в Інтернеті і обливають брудом людей, котрі намагаються щось зробити для держави. Чим більше буде нападів цих людей, тим гірше буде для нашої держави. Партія, яка хоче бути загальноукраїнською бере на себе сміливість, робити такі заяви — ну хіба це нормально? Ця ситуація зайвий раз говорить про те, що наша держава недемократична", - додав продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Нападки "Свободи" стануть хорошим піаром для Гайтани - продюсер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути