Ексклюзиви
вівторок, 21 лютого 2012 15:54

Спецтема: Євробачення-2012

Через українську політику Гайтані не світить перемога на "Євробаченні" — продюсер

Через українську політику Гайтані не світить перемога на "Євробаченні" — продюсер

Учаснику від України буде вкрай складно потрапити в першу п'ятірку фіналістів "Євробачення". Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив продюсер Тимофій Нагорний.

"Я вже пройшов парочку "Євробачень". В незалежності від того, хто б переміг на відбірковому турі в цьому році, буде вкрай складно потрапити в першу п'ятірку фіналістів", - зазначив він.

"Гайтана добре співає і безумовно вона професійна талановита, успішна і, найголовніше, що співоча дівчина. Я думаю, що Едуард Клім забезпечить їй хороше фінансування і вони зможуть гідно конкурувати. Але те, що вони будуть в першій п'ятірці фіналістів, я особисто в цьому глибоко сумніваюся. Не тому, що вона погано співає, а тому, що в Європі склалося певне ставлення до політики держави. На прикладі минулого року, коли три прибалтійські країни поставили три нулі, я хочу сказати, що низькі оцінки в цьому році потрібно очікувати від більшої кількості країн, ніж у минулому році було у нас з Мікою Ньютон", - підкреслив продюсер.

За словами Нагорного, незалежно, хто б не поїхав від України на "Євробачення", потрібно добре постаратися, щоб потрапити в першу п'ятірку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гайтана - не нашої раси і не може представляти нашу культуру на "Євробаченні" - "свободівець"

"Я думаю, що команді Гайтани це буде зробити вкрай складно. Я бажаю їм перемоги, гідно представити країну, але, повторюся, це буде зробити вкрай складно", - зазначив він.

"Щодо НТКУ і цього відбору, я хочу сказати, що мене дуже "порадували" склад і відсутність композиторів і музикантів в журі. Здивувала відсутність продюсерів та артистів, які виступали вже на "Євробаченні", пройшли цей конкурс і розуміють, як зробити так, щоб незалежно від ставлення до політики держави гідно представити країну", - підкреслив Тимофій.

Нагорний зізнався, що говорив продюсеру Гайтани Едуарду Кліму, що він готовий брати участь у підготовці співачки до виступу в Баку.

"Я готовий допомагати Україні представити нашу співочу країну, у якої є величезний творчий потенціал і мегаталановиті люди", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євробачення поїде Гайтана

Між тим, продюсер висловився щодо інших учасників національного відбору.

"Я вважаю, що дуже гарна пісня була у Макса Барських. Він би зміг зробити дуже якісне шоу. Хороші пісні були у Василя Бондарчука, у Едуарда Романюти. А відкриття для мене - це Рената Штіфель. Незважаючи на те, що я допомагав Марті, я вважаю, що Рената Штіфель - це найкраща вокалістка на сьогоднішній день з нових імен України. Не тому, що вона вигравала дуже багато конкурсів і європейських в тому числі. Вона ще молода і може й правильно, що вона поступилася Гайтані. Я показав її своїм американським партнерам і вони готові з нею співпрацювати", - зізнався Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Через українську політику Гайтані не світить перемога на "Євробаченні" — продюсер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути