вівторок, 29 березня 2022 16:41

Спецтема: Війна Росії проти України

"Намагаюся достукатися" - Боклан пояснив, чому російські актори замовчують війну в Україні
5

Актор Станіслав Боклан поділився своїми думками про те, чому багато його колег за кордоном підтримують війну проти України або ж просто відмовчуються.

Останні пригнічують його найбільше, і він навіть боїться уявити, що колись опиниться з ними на одному знімальному майданчику. Про це він розповів у інтерв'ю Наталії Влащенко.

"Я не намагався розібратися в їхніх довбешках. Гіпотетично припускаю, люди бояться втратити комфорт, посади, ситість, заробітки тощо. І бояться, найголовніше, втратити обласканість владою. Тоді щойно виникає це побоювання, те місце, де була совість, починає заростати хріном", - зазначив.

Крім цього, зірка розповів, як допомагає територіальній обороні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моє серце говорить Україна" - гурт Scorpions прибрав з пісні Wind of Change слова про Москву

Актор Станіслав Боклан залишився у Києві і допомагає теробороні
Фото: instagram.com/boklanstas
Актор Станіслав Боклан залишився у Києві і допомагає теробороні
Актор Станіслав Боклан залишився у Києві і допомагає теробороні
Актор Станіслав Боклан залишився у Києві і допомагає теробороні
Актор Станіслав Боклан залишився у Києві і допомагає теробороні

"Не хотілося потім повертатися. Хотілося бути тут, хотілося бути в курсі, бути поруч із тими, хто залишився. На жаль, у силу віку мені ніхто зброї не дасть, усі скажуть "діду, йди відпочивай". Але я собі застосування знайшов: я в помічниках тероборони там, де я зараз перебуваю. Я виходжу в соцмережі, намагаюся достукатися, докричатися... спілкуюся з тими, хто лишився і хто не лишився, намагаюся якось говорити про те, що ми переможемо в будь-якому випадку.

У нас є група людей, нам видають таку нестрашну зброю, ми з рушницями стоїмо на деяких постах, намагаємося боротися з мародерами і з людьми, що можуть швендяти по чужих квартирах, по чужих будинках. У нас є достатньо велика кількість чоловіків поза армійського віку, але люди, яким не все одно, що відбувається в цій країні", - поділився.

Артистка Камалія спілкувалася з родичкою з Росії та зірками країни-загарбниці, намагаючись пояснити їм правду про російсько-українську війну. Зокрема, вона говорила з Філіпом Кіркоровим та Ані Лорак. За словами співачки, вони "не хочуть чути". Також виконавиця розповіла, що її рідна тітка, яка живе в Москві, не вірить їй. Камалія показувала кадри пересування російської техніки та руйнувань, які завдають загарбники. Родичка ж впевнена, що це монтаж і фейки, і вірить у те, що російські окупанти "борються з нацистами".

Зараз ви читаєте новину «"Намагаюся достукатися" - Боклан пояснив, чому російські актори замовчують війну в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути