вівторок, 29 березня 2022 14:34

Спецтема: Війна Росії проти України

"Просто зомбі-апокаліпсис" – Камалія описала розмову з Лорак і Кіркоровим

"Просто зомбі-апокаліпсис" – Камалія описала розмову з Лорак і Кіркоровим
Камалія розповіла про розмову з Ані Лорак і Філіпом Кіркоровим. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Артистка Камалія спілкувалася з родичкою з Росії та зірками країни-загарбниці, намагаючись пояснити їм правду про російсько-українську війну. Зокрема, вона говорила з Філіпом Кіркоровим та Ані Лорак.

За словами співачки, вони "не хочуть чути". Про це розповіла в інтерв'ю "Зірковому шляху".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняв бронежелет і прикрив ним дітей – стало відомо, як загинув Паша Лі

"Я стукала до всіх. Кіркоров не реагує. Алла Борисівна, Галкін, велике дякую від усього українського народу, що вони висловилися за підтримку України, але залишили Росію, виїхали до Ізраїлю. Мовчать. Я не бачу Ані Лорак, щоб вона якось висловлювалася. Я бачу, що там просто така стіна. Я вела одразу ж, ще у них не було заблокованих Instagram-сторінок, TikTok, Facebook. Я виходила і просто в істериці говорила, намагалася донести до них інформацію, але ні, там просто зомбі-апокаліпсис, таке враження, що вони всі зомбовані", - заявила Камалія.

Також виконавиця розповіла, що її рідна тітка, яка живе в Москві, не вірить їй. Камалія показувала кадри пересування російської техніки та руйнувань, які завдають загарбники. Родичка ж впевнена, що це монтаж і фейки, і вірить у те, що російські окупанти "борються з нацистами".

Із початком повномасштабного вторгнення Росії українські митці активно протистоять окупантам і всьому, що несуть путінські вбивці. З перших днів бойовий дух української армії і народу піднімає актриса театру і кіно, продюсерка й громадська діячка Ірма Вітовська. Артистка залишилась на батьківщині й як і всі ховається у бомбосховищі при сигналах повітряної тривоги. Записує мотивуючі відео, волонтерить, бере участь у міжнародних культурних проєктах, щоб розказати світові про страшну реальність війни в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Просто зомбі-апокаліпсис" – Камалія описала розмову з Лорак і Кіркоровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути