Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2022 17:25

Спецтема: Війна Росії проти України

"Найстрашніша тема" – Сумська відреагувала на ймовірну мобілізацію свого російського зятя

"Найстрашніша тема" – Сумська відреагувала на ймовірну мобілізацію свого російського зятя
Українська актриса Ольга Сумська не виключає, що в РФ можуть мобілізувати її 39-річного зятя, російського актора Володимира Яглича. Фото: Clutch

Українська актриса Ольга Сумська не виключає, що в РФ можуть мобілізувати її 39-річного зятя, російського актора Володимира Яглича – чоловіка її старшої доньки української артистки Антоніни Паперної.

Про це Сумська розповіла в інтерв'ю журналістці Тетяні Гончаровій на YouTube. Сумська вже неодноразово казала, що ця тема – найважча для неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гроші не пахнуть" – Сумська пояснила свою участь у виставі російського режисера

На слова ведучої про те, що тепер її зять, російський актор Володимир Яглич, може бути мобілізований, Сумська сказала, що це найстрашніша тема.

"Я не впевнена, що його не мобілізують. Я думаю, що це найстрашніша тема. Я боюсь навіть обговорювати її з донькою. Вона теж не каже, у неї постійно напружений стан. Вона зараз дуже схудла, така як билинка", – розповіла Сумська

Сумська також зауважила, що їй пишуть слова підтримки українці, у яких теж є родичі в Росії, і вони розуміють, у якій важкій ситуації опиналася вона.

"Звісно, що ми вже не брати і ніколи ними не будемо, це вже така прірва між нами, яка десь на декілька поколінь. Але ж ці родичі там, і це є страшна залежність, і розпач, і абсолютна неспроможність ніяк підтримати і допомогти", – пожалілася актриса.

Сумська додала, що максимально віддана зараз волонтерській справі.

"Я не хочу заглиблюватися і виправдовуватися не маю права ніякого. Я просто знаю, що мені треба зараз робити", – підкреслила артистка.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну дочка Сумської мовчить про війну. У мережі це спричинило хвилю гейту на сім'ю.

Антоніна Паперна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. Пара разом із дітьми проживає у Москві. Нещодавно в Росії почалася мобілізація і зять Сумської також може потрапити під призов.

Актриса Катерина Кузнєцова висловилася про українських зірок, які живуть у РФ і мовчать щодо війни в Україні.

Зокрема, акторка поговорила про Антоніну Паперну – доньку Ольги Сумської. У спілкуванні з журналісткою Аліною Доротюк Катерина припустила, що вона досі не висловила своєї позиції через різні політичні погляди із чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем.

Зараз ви читаєте новину «"Найстрашніша тема" – Сумська відреагувала на ймовірну мобілізацію свого російського зятя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути