Ексклюзиви
неділя, 14 серпня 2022 20:53

"Можливо, чоловік за "спецоперацію" – зірка серіалу "Кухня" висловилася про мовчання доньки Ольги Сумської

"Можливо, чоловік за "спецоперацію" – зірка серіалу "Кухня" висловилася про мовчання доньки Ольги Сумської
Акторка Катерина Кузнєцова не хоче більше повертатися в Росію. ФОТО: Instagram

Актриса Катерина Кузнєцова висловилася про українських зірок, які живуть у РФ і мовчать щодо війни в Україні.

Зокрема, акторка поговорила про Антоніну Паперну – доньку Ольги Сумської. У спілкуванні з журналісткою Аліною Доротюк Катерина припустила, що вона досі не висловила своєї позиції через різні політичні погляди із чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тополю запитали про Лободу, яка роками "не вилазила" з Росії – що відповів

"Це потрібно копатися в кожній родині. Можливо, є такий розкол – вона проти війни, а чоловік за "спецоперацію". Це все про вчинки, про совість, я не маю права судити. Звичайно, з боку це виглядає дуже погано", – сказала Кузнєцова.

Про відношення до мовчання зірок Катерина Кузнєцова говорить із 37:09.

Актриса додала, що найбільше її дратують люди, які до повномасштабної війни "клялися" в любові до Україні, а після 24 лютого – замовкли.

Українська акторка Катерина Кузнєцова жила в Росії з 2009-го. Знімалася у тамтешніх фільмах і серіалах. Зокрема, виконувала одну з головних ролей в комедійному серіалі "Кухня". Після початку повномасштабної війни вона покинула РФ та більше не планує туди повертатися.

Антоніна Паперна – старша донька Ольги Сумської. Живе у Росії. Після 24 лютого вона жодного разу не висловила своєї позиції щодо нападу РФ на Україну.

Вокаліст гурту "Без Обмежень" Сергій Тачинець заявив, що Маші Єфросиніній та Олі Поляковій потрібно переходити на українську мову в своєму ютюб-шоу "Взрослые девочки", яке нині ведеться російською. Музикант вважає, що своїми заявами вони глумляться над українськими захисниками.

Зараз ви читаєте новину «"Можливо, чоловік за "спецоперацію" – зірка серіалу "Кухня" висловилася про мовчання доньки Ольги Сумської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути