Ексклюзиви
середа, 25 травня 2011 12:32

Найсексуальніша жінка залізла на драбину, аби показати довжину ніг
11

Розі Хантінгтон-Вайтлі стала героїнею нового номеру журналу Complex.

Зірка "Трансформерів" та "янгол" Victoria's Secret виглядає на сторінках видання просто чудово. 24-річна британка і водночас наречена Джейсона Стетхема цьогоріч очолила список 100 найгарячіших жінок за версією журналу FHM.

На сторінках видання Розі здебільшого говорила про зйомки у нових "Трансформерах" та роботу із режисером Майклом Беєм.

"Майкл просто чудовий. Ми разом працювали над рекламою для Victoria's Secret у 2009 році, тоді і зустрілись. Минулого літа ж він надіслав мені електронне повідомлення. Він сказав: "Я хотів би, аби ти знялась у цій ролі в "Трансформерах". Я вирішила, що це буде маленька роль або якась додаткова. Я не стрибала від захоплення. Але, вважаю, що потрібно завжди йти на зустріч. Тому я і пішла на кастинг, а потім почала зніматись", - зізналась Розі.

"Через кілька днів Майкл прислав мені повідомлення: "Ми хочемо, щоб ти зіграла головну жіночу роль, є якісь зауваження, які нам потрібно врахувати?". Через тиждень уже відбулись пробні зйомки, а ще через два - робота на знімальному майданчику. Все сталось дуже і дуже швидко", наголосила дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніша жінка залізла на драбину, аби показати довжину ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути