середа, 04 травня 2011 15:58

Найсексуальнішою дівчиною року стала модель Victoria's Secret
17

Розі Хантінгтон-Вайтлі
Олівія Мунн
Кеті Перрі
Кемерон Діас

Акторка і модель Victoria's Secret Розі Хантінгтон-Вайтлі стала першою в сотні Найсексуальніших дівчат у щорічному рейтингу Maxim Hot 100.

Для англійської блондинки 2011 виявився надзвичайно вдалим - вона одна з ангелів Victoria's Secret, знімається з сіквелі "Трансформерів" ("Трансформери 3: Зворотній бік Місяця"), ще й зустрічається з одним із найгарячіших англійських акторів - Джейсоном Стетхемом.

Тепер же Розі Хантінгтон-Вайтлі очолила щорічний список найбільш сексуальних дівчат у світі на думку чоловіків, які читають популярний журнал Maxim.

На другому місці рейтингу розмістилася Олівія Мунн, на третьому - Кеті Перрі, на четвертому - Кемерон Діас, а на п'ятому - Міла Куніс, яка прославилася роллю в "Чорному лебеді".

У число найбільш гарячих дівчат також потрапили Бар Рафаелі (ізраїльській моделі дістався шостий рядок), Енн Хетеуей (у неї сьома позиція), Наталі Портман (на восьмому місці) і Кобі Смулдерс (зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" розмістилася на дев'ятому рядку).

Завершує "призову десятку" Дженніфер Лоуренс, яка була номінована цього року на "Оскар" за роль у картині "Зимова кістка".

Зрозуміло, журнал Maxim не зміг обійти увагою таких героїнь чоловічих мрій як Скарлетт Йоханссон (14-е місце), Меган Фокс (17-е місце), Джессіку Альбу (21-е місце), Ріанну (22-е місце) та Кім Кардаш'ян (35-е місце).

Зазначимо, що в список потрапила дружина принца Вільяма. Герцогиня Кембриджська виявилася на 26-му рядку.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальнішою дівчиною року стала модель Victoria's Secret». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути