пʼятниця, 06 червня 2008 09:26

Найсексуальніша жінка світу виснажує свого бойфренда сексом (ФОТО)

 
Найсексуальніша жінка світу за версією одного з популярних журналів, Меган Фокс розповіла про своє шалене лібідо, пише www.eonline.com.

"Я справді люблю секс, а декому це не подобається. Найчастіше саме жінки називають інших жінок стервами. Чоловіки рідко говорять "Тобі подобається секс? Ну ти й брудна шльондра ", - сказала акторка в інтерв"ю журналу "FHM".

"Я молода й у мене багато гормонів. Я завжди хочу. Але мені подобається секс з однією людиною. Безладні зв"язки - це не моє", - пояснила акторка.

Меган Фокс, до слова, зустрічається з актором, відомим багатьом за серіалом "Беверлі Хілз 90210" Брайяном Остіном Гріном.

"У мене лібідо 15-річного підлітка. Я б постійно займалася з Брайяном сексом і не виходила б з будинку. Він не проти", - додала Фокс.

Як раніше писав ТаблоID, Меган знаходиться у списку найсексуальніших жінок світу. А популярність дівчина здобула після виходу фільму "Трансформери", повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніша жінка світу виснажує свого бойфренда сексом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути