пʼятниця, 03 грудня 2021 14:58

Почала ще в приватному літаку: як Брітні Спірс відгуляла 40-річчя

Почала ще в приватному літаку: як Брітні Спірс відгуляла 40-річчя
Брітні Спірс похизувалася, як відсвяткувала 40-річчя. Фото: instagram.com/britneyspears

Американській попзірці Брітні Спірс 2 грудня виповнилося 40 років. З нагоди ювілею наречений співачки, фітнестренер Сем Асґарі влаштував їй сюрприз.

У листопаді цьогоріч артистка звільнилася від опікунства батька Джеймі Спірса, яке тривало 13 років. Тож зірка змогла провести день народження так, як хоче. Як минуло її свято, Спірс показала в Instagram.

За словами виконавиці, вона вперше за останні 10 років залишила територію США. Куди саме літала з коханим, не зізнається в мережі. Але продемонструвала, який сюрприз підготував Асґарі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

На приватному літаку фітнестренер відкоркував пляшку шампанського й вручив їй торт, прикрашений трояндами, у вигляді першої літері імені Брітні.

Коли пара прилетіла на місце святкування, на іменинницю чекала кімната, яку заздалегідь прикрасили різнокольоровими кульками. Співачку зустрічали музиканти з гітарами і скрипкою. Увечері на честь Спірс запустили феєрверк.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зої Кравіц відзначає 33-річчя. Найрозкутіші фото доньки культового музиканта

"Я така благословенна і вдячна. Сльози радості. Дякую за всі побажання на день народження. P. S. Я навіть шампанського не випила. Я не брешу", - написала вона під відео.

2 грудня американська попвиконавиця Брітні Спірс відзначила 40-річчя. Зірка відома не лише успішною музичною і кінокар'єрою, а й скандальними витівками.

Спірс народилася у сім'ї вчительки й будівельника. З дитинства мріяла стати знаменитою. У 8 років переїхала до Нью-Йорка з рідного Кентвуда. Там пройшла кастинг у шоу "Клуб Міккі Мауса" на каналі Disney і навчалася в акторській школі Professional Performing Arts School.

Зараз ви читаєте новину «Почала ще в приватному літаку: як Брітні Спірс відгуляла 40-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути