четвер, 02 грудня 2021 15:44

Брітні Спірс - 40. Сенсаційні факти й найвідоміші пісні принцеси попмузики

2 грудня американська попвиконавиця Брітні Спірс відзначає 40-річчя. Зірка відома не лише успішною музичною і кінокар'єрою, а й скандальними витівками.

Яким був її старт у шоу-бізнесі та чому володарка "Ґреммі" потрапляла до психлікарні, розповідає Gazeta.ua.

Автор: Reuters
  2 грудня американська попвиконавиця Брітні Спірс відзначає 40-річчя
2 грудня американська попвиконавиця Брітні Спірс відзначає 40-річчя

Спірс народилася у сім'ї вчительки й будівельника. З дитинства мріяла стати знаменитою. У 8 років переїхала до Нью-Йорка з рідного Кентвуда. Там пройшла кастинг у шоу "Клуб Міккі Мауса" на каналі Disney і навчалася в акторській школі Professional Performing Arts School. Вона знімалася з Крістіною Агілерою, Раяном Гослінгом, Джастіном Тімберлейком та іншими.

Кар'єру співачки розпочала з виконання партії сопрано у церковному хорі. Згодом співала у гурті Innosense та брала участь у бродвейських постановках "Безжалісна" і "Чикаго". Завдяки цьому Спірс змогла накопичити кошти для запису й випуску сольного альбому Baby One More Time. На той момент їй було 16 років.

Автор: instagram.com/britneyspears
  Зірка відома не лише успішною музичною і кінокар'єрою, а й скандальними витівками
Зірка відома не лише успішною музичною і кінокар'єрою, а й скандальними витівками

Зірка найчастіше обирала фільми й рекламні кампанії, де треба було грати себе: "Відомий Джет Джексон", "Сабріна - юна відьма" і "Хор". Вона відмовилася від ролі в серіалі "Секс і місто" та стрічці "Спецназ - місто янголів".

Спірс відома і благодійністю. Зокрема, 2000-го вона заснувала благодійний фонд, діяльність якого полягає в тому, аби забезпечити талановитих підлітків з малозабезпечених сімей безкоштовними уроками від хореографів і майстрів вокального виконання. А після теракту в США 2001 року співачка пожертвувала $2 млн.

На початку 2007 року попзірка продемонструвала голену наголо голову. Її вчинок став одним із наслідків емоційного стресу. Спірс відвезли в реабілітаційну клініку на островах у Карибському морі. В американських ЗМІ писали, що причиною цього стали нервові зриви, які виконавиця намагалася побороти за допомогою наркотиків. У результаті - її позбавили батьківських прав.

Автор: instagram.com/britneyspears
  Спірс найчастіше обирала фільми й рекламні кампанії, де треба було грати себе
Спірс найчастіше обирала фільми й рекламні кампанії, де треба було грати себе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдружина Ілона Маска в колготах посвітила голим бюстом

З 2008 року опікуном співачки став її батько Джеймі Спірс, який контролював її життя. У листопаді цьогоріч американський суд забрав у нього таке право. Опіка над дорослою жінкою тривала 13 років.

А за особистим життя Спірс постійно слідкують папараці. Вона мала 4-річні стосунки зі співаком Джастіном Тімберлейком. Згодом пара розійшлася: західні таблоїди писали, що артистка зрадила музиканта.

2004-го Спірс вийшла заміж за друга дитинства Джейсона Александра. Утім, їхній шлюб тривав всього 55 год.

Трохи пізніше виконавиця стала дружиною репера Кевіна Федерлайна, якому народила двох синів. Але подружжя теж розірвало стосунки.

Восени 2016 року принцеса попмузики закрутила роман з бодібілдером Семом Асґарі. Він освідчився коханій, та батько співачки був проти цього шлюбу. Тому Асґарі вирішив зачекати. У вересні цьогоріч він знову зробив пропозицію руки і серця. І цього разу ніщо не завадило Спірс відповісти згодою. Зірка поділилася радісною звісткою в Instagram з шанувальниками.

Пропонуємо прослухати найвідоміші сингли сьогоднішньої іменинниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зої Кравіц відзначає 33-річчя. Найрозкутіші фото доньки культового музиканта

Брітні Спірс - Baby One More Time

Брітні Спірс - Oops!...I Did It Again

Брітні Спірс - Gimme More

Американська попспівачка Брітні Спірс розкриває деталі весілля з фітнес-тренером 27-річним Семом Асґарі. Західні таблоїди підозрюють, що пара проведе весільну церемонію на Гаваях.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс - 40. Сенсаційні факти й найвідоміші пісні принцеси попмузики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути