понеділок, 06 грудня 2021 17:07

"На побачення не ходжу" - як Позитив налагоджує особисте життя після розлучення

Ексучасник гурту "Время и Стекло" Олексій Завгородній, сценічне ім'я Позитив, відверто поділився деталями особистого життя після розлучення. Ще влітку виконавець із дружиною-дизайнеркою Анною Андрійчук повідомили, що розлучилися. Пара була разом 13 років, вісім із яких - у шлюбі.

Автор: instagram.com/positiff
  Позитив поділився деталями особистого життя після розлучення
Позитив поділився деталями особистого життя після розлучення

Новина про розлучення ошелешила фанів артиста. Про те, що відбувається в особистому житті зараз, розповів за лаштунками шоу "Де логіка" на "Новому каналі".

"На побачення не ходжу. Зараз зайнятий роботою над собою і сольним альбомом. У мене побачення з музикою та студією. Звісно, якщо хтось мене запросить, то із задоволенням піду", - сказав він.

За словами виконавця, зараз він не почувається самотнім.

"Мені комфортно, поринув у творчість. Це плюс після розлучення: можеш зайнятися собою. У стосунках ділиш час і енергію 50 на 50. А тепер інакше", - поділився чоловік.

Позитив зізнався, що відкритий до знайомств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому Злата Огнєвіч сказала заповітне "так" - показали обранця "холостячки"

"Завжди готовий. Це буде важко, звісно, бо я складний чоловік. З усіма творчими людьми нелегко. Але завжди відкритий для спілкування", - додав співак.

Дружина артиста Олексія Завгороднього, сценічне ім'я Позитив, Анна Андрійчук-Завгородня вперше поділилася причиною розлучення. Пара розірвала стосунки після 13 спільних років.

Зараз ви читаєте новину «"На побачення не ходжу" - як Позитив налагоджує особисте життя після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути