Ексклюзиви
четвер, 14 липня 2011 10:09

На голе тіло Розі Хантінгтон-Вайтлі одягли тільки плащ

Британський модний дім Burberry представляє новий аромат Burberry Body. Маркетологи бренду запросили на фотосесію Розі Хантінгтон-Вайтлі.

Для знімків, які робив Маріо Тестіно, підібрали дуже елегантну модель тренчу золотисто-коричневого відтінку. Хоча навряд чи хтось зверне на це увагу. Зіркою кампанії стала найсексуальніша дівчина за версією Maxim, FHM і Джейсона Стетхема, виконавиця головної ролі у фільмі "Трансформери-3" та інше.

Як зазначають таблоїди, британській моделі не вперше працювати зі знаменитим брендом. Вона позувала для Burberry ще три роки тому, будучи зовсім не такою відомою, як нині.

"Це величезна честь - знову працювати з Burberry, з брендом завдяки якому почалася моя кар'єра і я отримала популярність. Пропозиція бути першою в рекламі Burberry Body - це чарівний комплімент", - говорить модель і актриса.

У свою чергу, Крістофер Бейлі розповів журналістам, що ні секунди не сумнівався в тому, кому довірити рекламу парфуму, який компанія називає найчуттєвішим зі своїх ароматів.

"Легкий стиль Розі та її приголомшлива краса роблять її природним вибором в якості обличчя Burberry", - говорить креативний директор марки.

Тим часом красуня вже повідомила пресі, що не проти продовжити кар'єру в кіно і з нетерпінням чекає вістей про те, чи плануються зйомки продовження "Трансформерів". Втім, вона може взяти участь і в будь-якому іншому проекті.

"Я б із задоволенням знялася ще, - сказала 24-річна знаменитість USA Today. - Але поки у мене немає ідей, в якому саме фільмі".

Зараз ви читаєте новину «На голе тіло Розі Хантінгтон-Вайтлі одягли тільки плащ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути