Ексклюзиви
четвер, 07 липня 2011 15:19

Голу Розі Хантінгтон-Вайтлі FHM поклав на шубу

Фотографія оголеної супермоделі Розі Хантінгтон-Вайтлі - виконавиці головної жіночої ролі у фантастичному блокбастері "Трансформери-3" і зірки агентства Victoria's Secret, двічі визнаної в цьому році найсексуальнішою жінкою планети, прикрасила обкладинку серпневого номеру австралійської версії журналу для чоловіків FHM.

На знімку, розміщеному на обкладинці австралійського FHM, Розі позує напівлежачи на білому килимі, в обнімку з розкішною шубою. Раніше Хантінгтон-Вайтлі не раз доводилося позувати оголеною: наприклад, для календаря Pirelli.

Як повідомляє британська The Daily Mail, Хантінгтон-Вайтлі розраховує стати знаменитою не тільки завдяки своїй зовнішності. Однак кінокритики не поспішають із захопленими відгуками з приводу її акторського таланту, який поки, так би мовити, не повністю розкритий.

У сексуальної героїні "Трансформерів-3" Розі Хантінгтон-Вайтлі є "російсько-єврейські" коріння. Предки Розі втекли до Англії з Царства Польського, що входило до складу Російської Імперії, незабаром після скасування кріпацтва - в 70-ті роки XIX століття. Сама модель не любить говорити про своє єврейське походження. Хоча, як видно, вона була названа на честь прапрабабусі Рози.

Зараз ви читаєте новину «Голу Розі Хантінгтон-Вайтлі FHM поклав на шубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути