вівторок, 03 квітня 2012 17:42

На день народження дочки Лобода запросила 70 людей

На день народження дочки Лобода запросила 70 людей
Дочка співачки впізнає свою матір по телевізору Фото: tsn.ua

Світлана Лобода буде святкувати день народження своєї доньки Євангеліни, якій 9 квітня виповниться один рік, на широку ногу. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"У нашій родині є традиція відзначати всі дні народження дуже гучно. Так як це перший день народження, ми зібрали, вчора з мамою робили список, близько 70 осіб. У нас просто дуже велика сім'я", - зазначила Лобода.

Між тим, співачка зізналася, що донька впізнає її, коли бачить по телевізору.

"Коли Євангеліна бачить маму по телевізору, вона посміхається, вона взагалі дуже радісна дитина, і вона пританцьовує, мабуть це до тата", - підкреслила Світлана.

Артистка також зізналася, що поки заміж не збирається: "У нас з самого початку була домовленість, що ніхто під вівтар один одного не тягне".

Крім того, Лобода розповіла про ставлення своїх батьків до її творчості.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Світлана Лобода роздяглася перед Андрієм Царем

"Мама моя настільки багато не розуміє з того, що я роблю...але зараз вона привчається до того, що ось це робиться тому то, це, тому що її доньці це подобається. Вона зараз намагається бути максимально лояльною. І я дивлюся, що потроху в моєї мами з'являється смак", - зізналася співачка.

"Тато завжди говорив, що йому як чоловікові дуже подобається, а як батькові - не дуже. Зараз ми прийшли до того часу, коли мамі страшно подобається мій образ, імідж, мої вбрання. І вона вважає, що в свої 29 років я дуже крута", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «На день народження дочки Лобода запросила 70 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути