середа, 14 березня 2012 13:00

Світлана Лобода постійно палить в новій короткометражці
9

Українська співачка LOBODA (Світлана Лобода) представила короткометражний фільм "Женщина-преступница" в жанрі саспенс за мотивами музичного твору "Облака".

Зйомки стрічки проходили в непередбачуваних маргінальних районах Маямі. Режисером і оператором картини виступив Володимир Шкляревський, відомий своїми непростими кінематографічними поглядами.

Лейтмотивом картини став твір XIX століття під назвою "Жінка, злочинниця і повія" італійського автора тюремного психіатра Cesare Lombroso, в якому розкривається тема злочину на ґрунті пристрасті. І на перше місце, автор ставить не сам злочин, а особистість злочинця.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Світлана Лобода роздяглася перед Андрієм Царем

"Прочитавши твір Cesare Lombroso, я довгий час перебувала під враженням, після чого народилася ідея втілити образ жінки, дикої і непередбачуваної у своїх думках і вчинках. Вона підпалює життя, немов сигарету і вдихає отруєне повітря, як останню любов. Ми використовуємо сигарету, як художній прийом, щоб показати всю повноту відчаю й безвиході героїні. А будучи абсолютно некурящою людиною, я протягом семи знімальних днів, приношу свої легені в жертву мистецтву", - розповіла Світлана Лобода.

Зйомки фільму "Женщина-преступница" спочатку були заплановані на три дні, але затяглися на тиждень, що призвело навіть до скасування запланованих концертів, повідомляє прес-служба співачки.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода постійно палить в новій короткометражці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути