Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 18:07

На 7 місяці вагітності у Ніколь Кідман з"явився живіт (ФОТО)

Те, що черевце Ніколь Кідман округлилося, могли відмітити лише найуважніші спостерігачі, але тепер, коли актриса вступила в останній триместр вагітності - він став помітний усім.

Вагітність, що протікає без ускладнень, для Ніколь стала практично дивом, оскільки у актриси двічі траплявся викидень, коли вона була заміжньою за Томом Крузом (TomCruise). Довгі роки Кідман безуспішно намагалася завагітніти.

Нещодавно Ніколь призналася, що її сильно мучили "вранішні нездужання", але, не дивлячись на це, тепер у неї все чудово.

Недавно Кідман з чоловіком Кітом Урбаном придбали будинок за 7 млн. доларів в Брентвуді (Каліфорнія), недалеко від будинку Тома Круза, де він живе разом з прийомними дітьми, Коннором (Connor) (13 років) і Ізабеллою (Isabella) (15 років).

Мати двох дітей, всиновлених з Томом, і двох дітей Кіта, Ніколь Кідман бореться з насильством над жінками, що здійснюється по всьому світу. З 2006 року вона є послом доброї волі Фонду Захисту Жінок ООН. Вчора, на прийомі в штаб-квартирі ООН, Ніколь гаряче говорила про необхідність присікти насильство над жінками, яке вона назвала "найпоширенішим порушенням прав людини нашого часу": "Поза сумнівом, ця проблема стосується мене особисто. Я - мати. Я чекаю дитину. Знаючи, що навколо відбувається стільки жахливих речей, як я можу бути упевнена, що мої діти будуть щасливі?", повідомляє Spletni.net.

Зараз ви читаєте новину «На 7 місяці вагітності у Ніколь Кідман з"явився живіт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути