четвер, 08 грудня 2011 12:03

Чоловік Олени Бондаренко хотів пофарбувати подружню спальню у сіре

Чоловік Олени Бондаренко хотів пофарбувати подружню спальню у сіре

Свою спальню Олена Бондаренко ділить зі своїм чоловіком та 3-річним йоркширським тер'єром Емі.

"Весь час беру її з собою, бо вона ображається", - зізналась Олена у програмі "ТСН.Особливе", пише ТСН.

Ремонт тут тенісистка робила кілька років, адже життя Олени Бондаренко було розписане по годинах: тренування, турніри, спортивні збори. Порядок у спальні навела лише рік тому, коли вийшла заміж.

"Чоловік хотів зробити тут все сіре. Я кажу: "Ні, мені потрібна рожева стіночка обов'язково, щоб було трошки веселіше", - поділилась дівчина.

У професійному тенісі Бондаренко уже 12 років. Ночувати доводилось не тільки в готелях, а і в аеропортах та на вокзалах. Найстрашніше для неї провести ніч на колесах.

"Якщо їдеш нашим поїздом кудись і якщо невдалі попутники, які не дають спати. Ось це найгірше", - зізналась вона.

Між тим, Олена розповіла, що сни вона не запам'ятовує. Каже, після виснажливих тренувань їй майже нічого не сниться. З собою у неї завжди є те, що дозволяє ні про що не думати уві сні, навіть у чужих ліжках.

"Я подушку завжди вожу з собою. Або у мене є ще м'яка іграшка в іншій квартирі. Я на ній сплю весь час", - розповіла дівчина.

Єдина прикраса її аскетичної спальні - весільні фото та знімки з медового місяця. На цьому, каже Альона, романтика в її спальні закінчується. Сніданки у ліжко чоловік їй не носить.

"Мені не дуже подобається і не зручно в ліжку снідати. Каву я не п'ю, тому не зрозуміло взагалі навіщо снідати", - підкреслила тенісистка.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Олени Бондаренко хотів пофарбувати подружню спальню у сіре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути