вівторок, 05 жовтня 2010 18:50

Morcheeba в Києві збиралися на Бессарабку (ФОТО)
9

Фото: Фото: Наталія Чубенко/Gazeta.ua

Легенда світового три-хопу Morcheeba приїхала в столицю України на декілька днів в рамках туру на підтримку нового альбому Blood Like Lemonade.

Ціни на концертні квитки стартували від двохсот гривень і закінчувались 1000 (це в партері і амфітеатрі). Музиканти почали концерт о сьомій годині вечора в Жовтневому палаці.

Послухати британських зірок завітали в тому числі і українські зірки. Серед глядачів були помічені Фагот з гурту ТНМК і відома дизайнерка Лілія Пустовіт.

Відомо, що для своїх виступів музиканти шиють різноманітні костюми, але цього разу солістка Скай Едвардс не встигла закінчити його перед приїздом до Києва. Проте заінтригувала, що її сукня не призначена для української столиці. Вже ввечері люди побачили вокалістку в червоній сукні з атласними вставками.

Перед прес-конференцією співачка прогулювалася з півторарічним молодшим сином Гілі на руках. Вперше вона привезла маля в Україну у віці семи тижнів. Хлопчик регулярно їздить з мамою по світу, а під час виступів з ним сидить няня. За словами Скай, син дуже любить її музику, а ще йому подобається Джиммі Хендрікс.

"Ми для початку сходимо на Бессарабський ринок - виберемо хороше м'ясо для твого вбрання і покепкуємо з Леді Гаги, - пожартував клавішник команди Рос Годфрі, згадуючи вихід співачки в сукні з м'яса на церемонії MTV Video Music Awards цього року".

Про знаменитий київський ринок музикантам розповіли організатори концерту. Британці справді збиралися піти на Бессарабку гуляти, щоб перейнятися атмосферою міста, але так і не потрапили туди.

Гурт поселили у п'ятизірковому готелі "Прем'єр-палас". Особливих вимог у музикантів до умов не було, крім свіжих британських газет.

Відмітимо, що Скай повернулася в групу після досить успішною сольної кар'єри, чому невимовно зраділа решта учасників команди.

"Комсомольская правда в Украине", "Корреспондент.net"

Зараз ви читаєте новину «Morcheeba в Києві збиралися на Бессарабку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути