субота, 17 грудня 2022 19:36

Молодший на 13 років чоловік Брітні Спірс відреагував на її провокаційні фото
5

Американська артистка Брітні Спірс повністю оголилася на пляжі і поділилася фото в соцмережі
Фото: instagram.com/britneyspears
Американська артистка Брітні Спірс повністю оголилася на пляжі
Чоловік Спірс Сем Асгарі молодший за дружину на 13 років
Чоловік Спірс Сем Асгарі молодший за дружину на 13 років
Асгарі зізнався, що так само як і фани Брітні не в захваті від контенту, яким вона ділиться

Чоловік американської попспівачки 41-річної Брітні Спірс 28-річний фітнес-тренер Сем Асґарі вперше публічно відреагував на відвертощі дружини у соцмережах.

Спірс доволі часто показує себе дописувачам без білизни. Під черговим її дописом "ню" в Іnstagram Асґарі і лишив коментар.

Нещодавній еротичний допис Спірс супроводжують фото, на яких вона прикриває оголені груди та інші частини тіла волоссям, руками або смайлами у вигляді губ та квітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс ошелешила фанів повністю оголеним виглядом на пляжі

"Єдина людина у світі, яку буллять за публікацію такого контенту. Особисто я вважав би за краще, щоб вона ніколи це не викладала. Але хто я такий, щоб обмежувати того, хто більшу частину свого життя буквально перебував під мікроскопом", – написав під фото Асґарі.

Примітно, що після цього коментаря Брітні видалила свої останні еротичні знімки, а під крайніми декількома постами вимкнула коментарі.

Брітні та Сем вперше зустрілися на знімальному майданчику кліпу Slumber Party. У новорічну ніч 2017-го оголосили публічно про те, що почали зустрічатися, а восени 2021 року, коли опікунство батька Брітні було припинено, він освідчився коханій.

У листопаді 2021 року Спірс нарешті звільнилася від тотального контролю Джеймса Спірса й стала самостійно керувати власними справами й фінансами. Опіка над дорослою жінкою тривала 13 років.

Зараз ви читаєте новину «Молодший на 13 років чоловік Брітні Спірс відреагував на її провокаційні фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути