середа, 07 грудня 2022 04:30

Шлюб на два дні та гучні розлучення: з ким крутила романи Брітні Спірс
4

2 грудня американська співачка Брітні Спірс відсвяткувала 41-річчя.

Особисте життя поппринцеси було не менш гучним за її кар'єру: швидкоплинні інтрижки, шлюби на два дні, скандальні розлучення, пише ТСН.

Цього року зірка вийшла заміж за фітнес-тренера Сема Асґарі і днями оголосила про свою вагітність.

Пропонуємо пригадати історії стосунків світової виконавиці.

9 червня цього року попзірка Брітні Спірс вийшла заміж за фітнес-тренера Сема Асґарі
Фото: instagram.com/britneyspears
9 червня цього року попзірка Брітні Спірс вийшла заміж за фітнес-тренера Сема Асґарі
9 червня цього року попзірка Брітні Спірс вийшла заміж за фітнес-тренера Сема Асґарі
9 червня цього року попзірка Брітні Спірс вийшла заміж за фітнес-тренера Сема Асґарі

Рег Джонс

Стосунки 14-річної Спірс та 17-річного Джонса зав'язалися у школі, у рідному місті співачки Кентвуд. Джонс був капітаном шкільної футбольної команди. Пара прозустрічалася два роки.

Джастін Тімберлейк

Їхній роман журналісти охрестили "закоханістю двох 16-річних підлітків". Вони познайомилися, коли Спірс було 12, зустрічатись почали 1997 року. Зірки були колегами по дитячому шоу "Клуб Мікі Мауса".

Роман пари тривав до 2002 року. Що стало причиною розриву – достеменно невідомо. Ні Спірс, ні Тміберлекй не називали її. Але в пресі подейкували, що Брітні зрадила Джастіну з австралійським танцюристом та хореографом Вейдом Робсоном.

Після розриву Джастін присвятив Брітні пісню Cry me a river.

Вейд Робсон

Ходили чутки, що після Джастіна Брітні близько року зустрічалася зі своїм хореографом. Хоча ніхто ніколи не підтверджував цієї інформації. Нібито саме танцюрист став причиною розтавання зірки з її бойфрендом.

Вейд був співавтором пісні Брітні What It's Like to Be Me, а також працював над режисурою та хореографією її туру The Circus Starring Britney Spears 2009 року.

Фред Дерст

Роман між Брітні та фронтменом гурту Limp Bizkit зав'язався 2003 року після спільної роботи над новим альбомом співачки. Ці стосунки тривали лише чотири місяці. Фред роман підтвердив, але Брітні та її близькі їхній зв'язок заперечували.

Джаред Лето

Папараці подейкували, що Спірс познайомилася з музикантом та актором 2003 року у ресторані Лос-Анджелесу Dolce. Разом пару не бачили і стосунки вони не коментували.

Колін Фаррелл

2003 року у ЗМІ ходили чутки ще про один роман попзірки з актором із найсумнішими очима – Коліном Фарреллом. Причиною пліток стала спільна поява знаменитостей на прем'єрі фільму "Рекрут". Ще їх разом бачили на балконі готельного номера. Ніхто з пари роман не підтвердив.

Джейсон Александр

З Джейсоном Брітні довгі роки пов'язувала міцна дружба. Вони одружилися у Лас-Вегасі 2004 року. Через 55 год. шлюб анулювали. Як потім пояснювала Брітні в інтерв'ю, цей шлюб був її "дурним вчинком і бунтом". Джейсон же запевняв журналістів, що він був запасним аеродромом для Брітні, коли вона сварилася з Тімберлейком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс – 41. Найпікантніші кліпи розкутої попзірки

Коламбус Шорт

З цим актором Брітні теж зустрілася не довго. Коламбус говорив, що батьки дівчини були категорично проти їхніх стосунків, а Брітні продовжувала "морочити" хлопцеві голову тільки щоб позлити їх. Цей коментар актора дуже схожий на правду, особливо у світлі останніх подій.

Кевін Федерлайн

У липні 2004 року, через три місяці після знайомства, Брітні вийшла заміж за цього танцюриста. На той момент подруга Федерлайна Шар Джексон була на восьмому місяці вагітності. У шлюбі Спірс народила двох синів, підсіла на наркотики і вщент розхитала свою психіку. У листопаді 2006-го Брітні подала на розлучення.

Джейсон Травік

2011 року співачка знову оголосила шанувальникам, що виходить заміж. Нареченим Брітні став її агент Джейсон Травік. Освідчився поппринцесі він під час приватної вечері на честь свого 40-річчя, подарувавши їй діамантову каблучку у три карати. Весілля було заплановане на грудень 2012-го. Але 2013-го пара оголосила про те, що розірвала стосунки. Причини не називалися, але це були перші стабільні стосунки зірки за тривалий період.

Джонатан Ротем

Деякий час вона була у стосунках із музичним продюсером. Роман новий бойфренд сам підтвердив одному з глянцевих журналів того часу і назвав стосунки "складними". Імовірно, Джонатан просто скористався популярністю співачки. Брітні нічого не коментувала.

Девід Лукадо

Весною 2013-го Спірс почала зустрічатися з адвокатом. Чоловік непогано ладнав із її синами, разом вони їздили відпочивати і навіть виступали на сцені. Але через рік у пресі стали з'являтися чутки, що Девід цікавиться іншими жінками. Влітку 2014 року Брітні дізналася, що Лукадо її зрадив. Співачка розірвала стосунки.

Чарлі Еберсол

2014 року поппринцеса зустрічалася з письменником та колишнім коханим тенісистки Марії Шарапової. Роман тривав близько року, а після розтавання вони заявили, що стосунки не склалися через завантажений графік обох.

Сем Асгарі

Брітні та Сем вперше зустрілися на знімальному майданчику кліпу Slumber Party. У новорічну ніч 2017-го оголосили публічно про те, що почали зустрічатися, а восени 2021 року, коли опікунство батька Брітні було припинено, він освідчився коханій.

У листопаді 2021 року Брітні Спірс нарешті звільнилася від тотального контролю Джеймса Спірса й стала самостійно керувати власними справами й фінансами. Опіка над дорослою жінкою тривала 13 років.

У серпні 2022-го Спірс випустила пісню вперше за шість років. Записала її з британським колегою Елтоном Джоном. Для співачки запис треку став шансом знову повернутися на сцену після опіки батька.

Зараз ви читаєте новину «Шлюб на два дні та гучні розлучення: з ким крутила романи Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути