субота, 21 листопада 2015 10:05

Могилевська розповіла про нове кохання

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Наталя Могилевська наразі щаслива у стосунках, у передачі "Світське життя" вона поділилась, як знайшла себе та хто її коханий.

"Я зараз на перехідному такому етап. Я розклала, що для мене цінно, що складає мою особистість, нажаль ми біжимо за тим, що ціно для інших людей, тому я поставила чітко питання: що важливо для мене і популярність не була для мене важливою. Я від неї відмовилась практично, якщо я відчую, що вона робить мене нещасною, то я не буду займатися, тим, чим займаюсь", - говорить Могилевська.

Зірка готова відмовитися від слави заради свого щастя.

"Коли поховала маму я поїхала у Індію, я зрозуміла, що те як я живу для мене "стоп вистачить" "наскільки вистачить?" я запитала себе . Я зрозуміла, що у мене унікальний момент. Моїх батьків вже немає, чоловіка вже нема, а дітей ще не має , тобто мене нічого не тримає як жінку", - говорить співачка.

Новий обранець знаменитості є її добрим знайомим.

"Є чоловік, який до мене залицяється, 10 років бачилися, але кожного разу, то я була не вільною, то він. Але було зрозуміло, що ми один одному подобаємося. Я люблю. він не знає, мене такою, якою я була. Я була настільки захоплена роботою, що не залишилось місця практично. Сьогодні я стала іншою. Я його, бачу, чую, прошу вибачення, намагаюсь не запізнюватися, намагаюсь виключати телефон, якщо у нас спільні вихідні , аби ні з ким не зідзвонюватися, а раніше мене концерт та зйомка легко виривала, тому я завжди була на телефоні, думаю, йому пощастило більше, ніж моїм двом чоловікам. Так не вийде, щоб я його не показала: я ж не можу приховуватися. Йому все одно. Він півжиття проводить у Індії. Багато моїх знайомих і друзів захоплюються тим самим що і я", - говорить співачка.

Зірка розповіла, що тепер їй доводиться змінювати себе.

"Мені хочеться бути у балансі між роботою і відпочинком. Я виросла радянською дитиною, мені завжди казали: ти маєш бути кращою, але не говорили, що я маю бути щасливою", - каже Могилевська і зазначає, що хоче наздогнати втрачене.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська розповіла про нове кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути