пʼятниця, 19 червня 2020 15:59

Модель Ешлі Ґрем втратила передній зуб

Модель Ешлі Ґрем втратила передній зуб
Виявилося, що Ешлі невдало надкусила домашнє вівсяне печиво, приготоване її мамою Ліндою Фото: instagram.com/ashleygraham/

Модель-слюссайз 32-річна Ешлі Ґрем не боїться постати перед публікою у невигідному стані. Точніше - свої фейли вона може перетворити на перемоги.

Зірка опублікувала в Іnstagram неочікуване відео.

На ньому модель продемонструвала зламаний передній зуб. Виявилося, що Ешлі невдало надкусила домашнє вівсяне печиво, приготоване її мамою Ліндою.

Печиво зберігалося в морозилці, і коли зірка вийняла його і надкусила, зуб зламався під корінь. Знаменитість прийняла казус із посмішкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плюс-сайз-модель осідлала квадроцикл й об'їхала фермерські володіння своєї тітки

Фанати написали під роликом тисячі коментарів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

👀

Публикация от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Плюс-сайз-модель Ешлі Грем прикрасила обкладинку липневого випуску британського журналу Harper's Bazaar. У Іnstagram знаменитість поділилася знімками, які зробили у процесі родинної фотосесії. "Цей досвід був для мене особливий. Багато значить зніматися в Небрасці, де я виросла, з чоловіком за камерою та сином на руках. Неможливо це було зробити без нашого маленького, але могутнього "екіпажу" - Джастіна, моєї мами та її бойфренда, який приносив багато різних капелюхів!" - написала Ешлі.

Зараз ви читаєте новину «Модель Ешлі Ґрем втратила передній зуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути