понеділок, 20 березня 2023 11:52

Мішина, Каменських, Квіткова: фото зірок до та після схуднення
9

Струнка фігура у сучасному світі вважається показником здоров'я і приводом для гордості.

Комусь такі форми дісталися від природи, а хтось докладав чимало зусиль для їх досягнення.

Та навіть худі від природи люди з роками можуть втратити стрункість. Небажана вага з'являється в силу різних обставин.

Фото українських знаменитостей у їхній найбільшій вазі та після схуднення зібрало ТСН.ua.

Настя Каменських
Фото: колаж tsn.ua
Олександра Заріцька
alyona alyona
Джамала
Оля Цибульська

Настя Каменських

Співачка завжди вирізнялася стрункою фігурою та апетитними формами. Однак декілька років тому зірка почала помітно набирати вагу.

Артистка серйозно взялася за свою фігуру та почала худнути. Вдарилася у спорт та почала працювала з дієтологом. Згодом Каменських вдалося повернути витончені форми.

Олександра Заріцька

Фронтвумен гурту Kazka довго не розголошувала свою вагу. Худнути почала на проєкті "Танці з зірками". Хотіла, аби її партнеру Юрію Мєшкову було легше робити з нею підтримки. Під час шоу виконавиця скинула понад 20 кг.

Після завершення проєкту знаменитість зайнялася своїм харчуванням, виключала з раціону певні продукти. У результаті Заріцька позбулася понад 35 кг.

alyona alyona

Якось реперка зізналася, що важила 127 кг. Але правильне харчування та заняття спортом дали результат. За 1,5 місяця знаменитість позбулася 10 кг. Під час схуднення виконавиця травмувала ногу і знову почала набирати вагу.

Серйозно взялася за своє тіло реперка 2022 року. Артистка за літо схудла на 20 кг.

Джамала

Співачка під час другої вагітності набрала близько 20 кг. Після пологів артистка звернулася до фахівця, який підготував для неї спеціальну програму схуднення. За чотири місяці артистці вдалося повернутися в допологову форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влучили цукеркою в око й розв'язували шнурки: хто із зірок постраждав від витівок фанатів

Оля Цибульська

Співачка намагалася схуднути за допомогою різних методів. Але спорт та дієти не давали тривалого результату. Тож зірка вдалася до інтервального голодування.
З його допомогою їй вдалося скинути приблизно 15 кг.

Зірка зізналася, що до цього методу підійшла з особливою відповідальністю – у період, коли не можна вживати їжу, знаменитість навіть не пила воду.

Аліна Гросу

Співачка розповідала, що у 18 років набрала понад 10 кг. І через це неабияк комплексувала. За два роки зірка повернулася до своєї звичної ваги в 51-53 кг.

Останні пів року в Гросу почалися проблеми зі здоров'ям. Три тижні вона навіть провела у медзакладі Індії, де мала сувору дієту та постійно перебувала під наглядом лікарів. За цей час співачка схудла на понад 5 кг.

Ксенія Мішина

Вагу акторка набрала під час вагітності, важила понад 80 кг. Артистка зізнавалася, що тоді неабияк комплексувала та вважала себе непривабливою.

Після народження сина Платона Мішина почала худнути. Вже за рік суворої дієти та ранкових пробіжок зірка важила 50 кіло. Зараз вага актриси – 48 кг.

Даша Квіткова

Як і Мішина, блогерка набрала кілограми під час вагітності. Найбільша важила 83 кг. Після народження сина Лева блогерка одразу ж зайнялася своїм тілом. Худла за допомогою спорту та дієти, яку їй підібрав дієтолог.

За рік знаменитість позбулася понад 30 кг. Зараз Квіткова важить близько 50 кг.

Олена Мозгова

Худла продюсерка за допомогою кето-дієти та інтервального харчування 16/8. Також знаменитість припинила вживати алкоголь. Спортом Мозгова не займалася через стан здоров'я.

Майже за рік дієти скинула 22 кг з 85.

Здорове харчування – запорука гарного самопочуття, гарної фізичної форми, сяючої шкіри та позитивного настрою. Та все ж варто знати, які продукти допоможуть у досягненні цілі привести себе у форму, а які – лише нашкодять. ДІєтологи виділили п'ять небезпечних для фігури продуктів, які їмо щодня.

Перша вуглеводна бомба - свіжовичавлені фруктові соки. Вони містять цукор і фруктозу і там зовсім відсутня клітковина. Дієтологи впевнені, користь фруктових соків перебільшена. Натомість радять вживати більше свіжих фруктів і овочевих фрешів.

Зараз ви читаєте новину «Мішина, Каменських, Квіткова: фото зірок до та після схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути