Ексклюзиви
середа, 14 березня 2012 13:32

Мішель Обама і Саманта Кемерон похвалилися своїми підтягнутими фігурами

Британський прем'єр Девід Кемерон з дружиною Самантою прилетіли до Вашингтона. Після прибуття політик залишив дружину на піклування першої леді США Мішель Обами, а сам вирушив з американським президентом в Огайо, на баскетбольний матч між двома студентськими командами університетів Кентуккі та Міссісіпі.

Саманта і Мішель теж не нудьгували. Вони провели вечір, спостерігаючи за "міні-Олімпіадою" між школярами. Міні-Олімпійські ігри, що проходять в Американському університеті у Вашингтоні, покликані привернути увагу одночасно до Олімпіади в Лондоні, що відбудеться цього літа, і до програми "Let's Move!", що реалізовується під патронатом Мішель Обами і спрямованої на боротьбу з дитячим ожирінням.

Поява дам викликала велике пожвавлення серед фотографів і журналістів. 40-річна СемКем (як називають пані Кемерон в Британії) і 48-ледаря Мішель не пропустили нагоди блиснути своїми підтягнутими фігурами. І стильними вбраннями.

Кемерон підтримала вітчизняного виробника і з'явилася в брюках від британського бренду Joseph, темно-синіх замшевих туфлях LK Bennett (як відомо, взуття даної марки дуже любить і герцогиня Кембриджська) і топі кольору фуксії від Roksanda Illinic. Поєднання кольорів здається трохи сміливим. Але зовсім не на тлі місіс Обами, яка постала в білих брюках і світло-жовтому кардигані від L'Wren Scott, розшитому білими квітами.

Мішель була в туфлях на невисокому каблучку, що не завадило їй зіграти в теніс зі школярами. Варто також відзначити, що напередодні було оголошено, що пані Обама очолить делегацію спортсменів і офіційних осіб США на церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор у Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама і Саманта Кемерон похвалилися своїми підтягнутими фігурами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути