четвер, 04 серпня 2011 09:50

Обама зі своїм штабом пообідали в закусочній

Обама зі своїм штабом пообідали в закусочній

Президент США Барак Обама влаштував обід для своїх економічних радників на знак подяки за гарну роботу, підсумком якої стало вирішення проблеми бюджетної кризи. Про це повідомляє Reuters.

Зокрема, глава держави разом з усією командою відвідав закусочну Good Stuff Eatery, розташовану неподалік від вашингтонського Капітолія. "Мішель постійно сюди ходить", - пояснив Обама вибір закладу. Закусочна користується великою популярністю серед вашингтонських чиновників, відзначає The Hill.

За визнанням господарів і завсідників Good Stuff Eatery, поява глави держави в ресторані стала для них сюрпризом. "У Вашингтоні ви можете зустріти багато кого, але щоб пообідати разом з президентом - це навряд чи", - зізнається адміністративний працівник Конгресу, який сидів всередині, коли прийшов Обама.

Президент і його помічники влаштувалися на другому поверсі закусочної. Відвідувачі замовили на всіх велику тарілку з картоплею фрі. Обама, за словами очевидців, віддав перевагу великому гамбургерові з сиром та цибулею. Що замовили компаньйони президента, серед яких були економічний радник Джин Сперлінг і керівник адміністративно-бюджетного управління Білого дому Джейкоб Лью, не уточнюється.

Відеозапис відвідування закусочної Обамою та його радниками викладена в мережу.

Обама відомий як великий шанувальник закладів громадського харчування. Кілька тижнів тому президента помітили в закусочній Ray's Hell Burger в Арлінгтоні, штат Вірджинія, де він також куштував місцеві гамбургери. 2010 року в цей заклад Обама зводив свого російського колегу Дмитра Медведєва.

Зараз ви читаєте новину «Обама зі своїм штабом пообідали в закусочній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути