четвер, 16 червня 2022 18:14

"Міс Україна Всесвіт" пішла від росіянина: "Хочу відчувати стабільність"

"Міс Україна Всесвіт" пішла від росіянина: "Хочу відчувати стабільність"
Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях зізналася, що розірвала стосунки з росіянином. Фото: instagram.com/neplyah

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях поділилася змінами в особистому житті.

Блогерка зізналася, що розірвала стосунки з росіянином - уродженцем Петербурга, який жив і працював на Кіпрі. З ним вона проводила побачення в Парижі. Цим поділилася у програмі "Ранок з Україною".

"Усі стосунки з чоловіками з Росії, навіть етнічного походження, неможливі для мене. "Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями", – зазначила вона.

Також Неплях розповіла, яким має бути її новий бойфренд. Зокрема, один з критеріїв – чоловік має бути патріотом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остапчук поділився, чому колишня не дає спілкуватися з дітьми: "Уже 105-й день"

"Я дуже пишаюся своїми друзями, які пішли воювати, усіма своїми знайомими, які волонтерять. У цьому ти відчуваєш стабільність. І, напевно, в чоловікові, який буде поруч із мною, я також хочу відчувати цю стабільність. Навіть у найскрутніший час я маю знати, що він не покине свій будинок, що він захищатиме тебе, свою країну та людей, яких насправді любить", – поділилася блогерка.

Також вона зазначила, що обранцем може стати військовий ЗСУ. Додала, що українські захисники – ідеальні чоловіки.

"Коли я дивлюся відео наших хлопців із ЗСУ, я думаю, що хочу дивитися на них постійно. Вони настільки красиві, мужні, веселі, з гарним почуттям гумору, енергійні. Я не можу описати. Напевно, зараз хлопці з ЗСУ – це ідеальні чоловіки. Краші", – зізналася вона.

Син режисера, колишнього власника телеканалу "1+1" Олександра Роднянського Олександр-молодший розійшовся з російською акторкою Яніною Студіліною. Подружжя разом виховувало доньку Анну, яка з'явилася на світ у грудні 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна Всесвіт" пішла від росіянина: "Хочу відчувати стабільність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути