середа, 08 червня 2022 14:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Син Роднянського розлучився з російською акторкою через війну в Україні
5

Син режисера, колишнього власника телеканалу "1+1" Олександра Роднянського Олександр-молодший розійшовся з російською акторкою Яніною Студіліною. Подружжя разом виховувало доньку Анну, яка з'явилася на світ у грудні 2016 року.

Причиною розриву пари, зокрема, стала і війна Росії проти України. Про це жінка розповіла в інтерв'ю російському виданню Woman Hit.

Зі слів акторки, у стосунках із Роднянським почалися проблеми ще до російської агресії. Утім, вторгнення РФ до України, яке Студіліна назвала "останніми подіями", поставило крапку в їхньому шлюбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після 20 років разом: Наталія Валевська оголосила про розрив із чоловіком

"Мені було важко бути лише мамою та дружиною, я хотіла реалізувати себе у професії теж і почала часто літати до Москви. Щоразу переді мною стояв вибір: або робота і моє життя, або чоловік і життя в чужій для мене країні. Я обрала себе. Останні події остаточно поставили крапку у наших стосунках, мій колишній чоловік вибрав життя в Європі. А я вирішила залишитись у Росії. Тут мої батьки, робота, друзі", - прокоментувала акторка.

Син режисера, колишнього власника телеканалу "1+1" Олександра Роднянського Олександр-молодший розійшовся з російською акторкою Яніною Студіліною
Фото: kino-teatr.ru
Син режисера, колишнього власника телеканалу "1+1" Олександра Роднянського Олександр-молодший розійшовся з російською акторкою Яніною Студіліною
Подружжя разом виховувало доньку Анну
Олександр Роднянський-молодший – син кінопродюсера Олександра Роднянського
Подружжя разом виховувало доньку Анну

Олександр Роднянський-молодший - син кінопродюсера Олександра Роднянського. За фахом економіст. 2019 року став головним економічним радником президента Володимира Зеленського.

Згодом Роднянський працював у США. Потім переїхав до Європи, а разом з ним і Студіліна.

Зараз ви читаєте новину «Син Роднянського розлучився з російською акторкою через війну в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути