понеділок, 17 грудня 2018 11:14

Міла Йовович святкує день народження: епатажні фото і цитати акторки
12

Автор: pikabu
  "Повернення в Блакитну Лагуну"
"Повернення в Блакитну Лагуну"

Сьогодні, 17 грудня, святкує своє 43-річчя найвідоміша українка Голівуду - Міла Йовович.

Народилася майбутня зірка у Києві. У 5-річному віці емігрувала разом із батьками до Лондону, потім в США. Мама дівчинки віддала її на уроки музики, танців, акторської майстерності та регулярно водила на модельні кастинги. У 11 років Мілла знялася на обкладинці італійського журналу Lei та розпочала модельну кар'єру. . Її гонорари досягали $3 тис. у день.

Акторська кар'єра

У кіно Йовович дебютувала у картині Залмана Кінга "Злиття двох місяців". Однак популярність їй приніс фільм "Повернення в Блакитну Лагуну".

1998-го на екрани виходить фільм "П'ятий елемент". А 2002-го Мілла зіграла головну роль у фільмі "Обитель зла". Пізніше вийшли продовження фільму "Обитель зла: Апокаліпсис", "Обитель зла 3", "Обитель зла 4" і "Обитель зла: Остання глава".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильні апартаменти Кейт Міддлтон та її сестри виставили на продаж

Фільми з Мілою: "Каффс", "Чаплін", "Під кайфом і в сум'ятті", "Золотий пил", "Зразковий самець", "Лялька", "Ну ти і дурень!", "Ультрафіолет", "Калібр 45" , "Ідеальна втеча", "Четвертий вид", "Стоун", "Викрутаси", "Мушкетери", "Готель" Мільйон доларів".

Автор: svopi
  "Обитель зла"
"Обитель зла"

Особисте життя

Лише 2 місяці 16-річна Міла була в шлюбі з актором Шоном Ендрюсом. Із ним втекла до Лас-Вегасу, щоб одружитися. Мати акторки Галина Йовович домоглася анулювання шлюбу, адже її дочка була неповнолітньою.

Свого другого чоловіка - Люка Бессона акторка зустріла під час кастингу на фільм "П'ятий елемент", який не пройшла. Вдруге зіткнулася з ним в одному з готелів і вмовила затвердити її на роль. Режисер пішов далі - і невдовзі зробив Мілі пропозицію. Їхній шлюб проіснував всього 2 роки.

Зараз Йовович одружена з режисером Полом Андресоном. Вони у шлюбі з 2009-го, але до весілля зустрічалися 7 років. Зараз пара виховує 2 доньок - Єву Габо Андерсон і Дашіел Іден Йовович-Андерсон.

Автор: instagram.com/millajovovich
  Міла Йовович з мамою, свекрухою і доньками
Міла Йовович з мамою, свекрухою і доньками
Автор: hellomagazine.
  Пол Андерсон, Міла Йовович та Евер Габо
Пол Андерсон, Міла Йовович та Евер Габо

5 цитат акторки

"Моя мама у дитинстві завжди наполягала на тому, щоб я вчилася, якось розвивалася, читала книжки. Вона говорила: "Так-Так, із гарненьким личком тобі відчинять двері модельного бізнесу, але що ти будеш робити, коли нарешті опинишся всередині та відкриєш рот?"

"Я завжди мріяла знайти чоловіка, поруч із яким відчувала б себе маленькою дівчинкою. Поки не зрозуміла, що всі чоловіки, як маленькі дівчатка".

Найвідоміша українка Голівуду - Міла Йовович
Фото: uznayvse
Найвідоміша українка Голівуду - Міла Йовович
Найвідоміша українка Голівуду - Міла Йовович
Найвідоміша українка Голівуду - Міла Йовович
Найвідоміша українка Голівуду - Міла Йовович

"Після народження дитини все кардинально змінилося, у мене змінилися погляди на життя. Саме Milla Jovovich and Ever Gabo Anderson eat lunch at Gemma and shop at Lord & Taylor in Manhattan цікаве, що починаєш переживати, намагаєшся захистити будь-яку дитину. Це все існує на якомусь інстинктивному рівні, і це притаманне будь-якій жінці".

"Ми з чоловіком вчимо доньку ставитися до людей з повагою і самі кожен день показуємо, що це означає. Думаю, це і є частина слов'янської натури".

"Я боюся нетерпимості. Думаю, що нездатність людини приймати людей, які чимось відрізняються від неї самої, — найстрашніша риса характеру".

Цього дня також почалася авіаційна ера. Амереканці підняли у повітря перший літак із бензиновим двигуном. 17 грудня 1903-го американець Орвілл Райт у Кітті Хок, американському штаті Північна Кароліна, здійснив перший у світі політ на літаку, важчому за повітря. Сконструював його разом із братом Уїлбером. Політ тривав 12 с. "Флаєр-1" подолав відстань 260 м.

Зараз ви читаєте новину «Міла Йовович святкує день народження: епатажні фото і цитати акторки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути