середа, 06 лютого 2013 10:21

Микита Джигурда зробив пластичну операцію

Епатажний російський артист Микита Джигурда знову довів, що його слова не розходяться з діями. Як обіцяв виконавець лягти під скальпель хірурга, так і зробив. На подібні жертви артист пішов заради дружини фігуристки Марини Анісіної.

Не встиг Микита Джигурда оголосити привселюдно, що заради своєї благовірної Марини Анісіної піде проти принципів і ляже на стіл пластичного хірурга, як артист вже опублікував в мікроблозі фотографію, де позує з бинтами під очима в знак того, що він людина слова. "Поскольку мозг мой не исправить/ В любви завис он навсегда/ Решил я фейс от "грыж" избавить/ Скафандр рехтует Джигурда", - у віршах підписав знімок артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микита Джигурда зібрався лягти під ніж пластичного хірурга

Виконавець зробив омолоджуючу процедуру повік, щоб відповідати своїй дружині Марині Анісіній. Більш того, як відзначають деякі журналісти, Микита Джигурда навіть пообіцяв опублікувати відео самої операції. Нагадаємо, нещодавно артист відвідав один зі світських заходів, де заявив представникам преси, що вони його бачать таким в останній раз. Зацікавлені журналісти тут же звернули увагу на зовнішній вигляд артиста, який для виходу в світ був одягнений досить стандартно для себе: чорна шкіра, безліч масивних каблучок з черепами, розпущене волосся і чорні окуляри.

"Таким ви мене бачите в останній раз. Готую подарунок своїй коханій Мариночці Анісіній, хочу зробити собі пластичну операцію з підтяжки повік і помолодшати!" - заявив в нещодавньому інтерв'ю Джигурда.

Повідомлялося, що операцію артист зробить в переддень свого дня народження, в кінці березня, проте Микита вирішив не зволікати і порадувати дружину заради іншого, куди більш романтичного, свята - Дня святого Валентина. Як відреагувала на оновленого дружина Марина Анісіна, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Микита Джигурда зробив пластичну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути