Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2013 12:52

Микита Джигурда зібрався лягти під ніж пластичного хірурга

Микита Джигурда зібрався лягти під ніж пластичного хірурга
Артист хоче зробити сюрприз дружині Фото: GLOBAL LOOK Press

Епатажний артист Микита Джигурда зробив чергову заяву. Артист повідомив, що готується до пластичної операції. На подібний крок він йде заради дружини фігуристки Марини Анісіної.

Нещодавно Микита Джигурда відвідав один зі світських заходів, де заявив представникам преси, що вони його бачать таким в останній раз. Зацікавлені журналісти тут же звернули увагу на зовнішній вигляд артиста, який для виходу в світ був одягнений досить стандартно для себе: чорна шкіра, безліч масивних каблучок з черепами, розпущене волосся і чорні окуляри.

"Таким ви мене бачите в останній раз. Готую подарунок своїй коханій Мариночці Анісіній, хочу зробити собі пластичну операцію з підтяжки повік і помолодшати!" - зізнався Микита Джигурда. Чи дійсно епатажний артист готовий лягти під ніж хірурга, невідомо, проте деякі представники ЗМІ припускають, що це може трапитися. До свого дня народження, яке Микита відзначить у кінці березня, він явно захоче постати в оновленому вигляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микита Джигурда стане громадянином Франції

Крім того, артист вже довів, що не кидає слів на вітер. Як сказав, що зніме кліп на свою танцювальну композицію "Оппа, Джигурда!", яку він виконав біля стін Кремля, - так і зробив. Відеоролик він робив, щоб скасувати кінець світу. Твір буквально приголомшує відеорядом і швидкістю змін кадрів.

Зараз ви читаєте новину «Микита Джигурда зібрався лягти під ніж пластичного хірурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути