пʼятниця, 20 грудня 2013 17:50

Міка Ньютон відмовилась від новорічного корпоративу

Автор: фото: sk.viva.ua
 

Співачка Міка Ньютон не працюватиме на корпоративах на Новий рік. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Зараз я лише на кілька днів прилетіла з Лос-Анджелесу до Києва. Зовсім неочікувано для себе. Назад до Америки повернусь вже в неділю. Хотіла, щоб батьки приїхали до Києва, щоб побачитись. Бо я не можу, досить насичений робочий графік. Зйомки, інтерв'ю, виступи. Але мама захворіла, тому з батьками, на жаль, не побачусь. Новий рік святкуватиму з друзями. Поїдемо в Сан-Франциско, потім - на гірськолижний курорт. Хочу трохи заспокоїтися і відпочити", - зізналася Міка.

На питання "чому не працюватиме в новорічну ніч" Міка відповіла, що втомилась.

"Я досить спокійно відношуся до грошей. В мене дуже багато планів на наступний рік і я вважаю, що треба дещо пригальмувати. От я зараз прилетіла і дещо захворіла. До обіду була в лікарні, після обіду працюю. Тому зараз прийшов час, коли треба дещо перезавантажитися", - зауважила співачка.

Міка також запевнила, що наступного року приїде із своїми піснями до України.

"Багато людей скаржаться, що я мало виступаю в Україні, наче забула про всіх. Тому наступного року я обов'язково приїду до України з виступами. Хочу записати пісню на російській мові. Тобто подарувати те, що мене просять люди після Євробачення", - пообіцяла співачка.

 

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон відмовилась від новорічного корпоративу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути